ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: KATEΦΘΑΣΕ ΤΟ ΚΟΜΒΟΙ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ! ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ! ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Η ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


1
Ενημέρωση 16.29 
Λίγες ώρες μένουν πριν από τη «σέντρα» του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και ήδη οι πρώτοι οπαδοί του “δικέφαλου του Βορρά” βρίσκονται στην… τελική ευθεία για να βρεθούν στο ΟΑΚΑ.
Ένα κομμάτι οπαδών του ΠΑΟΚ που βρίσκονται ήδη στην Αθήνα οδηγούνται από την αστυνομία στην πλατεία Καραϊσκάκη, προκειμένου να μπουν σε λεωφορεία που θα τους οδηγήσουν στο ΟΑΚΑ
Η όλη διαδικασία γίνεται υπό ισχυρή αστυνομική παρακολούθηση, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα.

Ενημέρωση 15.43
Ομαλά συνεχίζεται προς το παρόν η μαζική «κάθοδος» των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, για τον αποψινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδος – «Συναγερμός» έχει σημάνει κατά μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας για την διέλευσή τους – Κλειστά μοτέλ και πρατήρια κατά μήκος της Εθνικής για να αποτραπεί τυχόν είσοδος των οπαδών – Ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις είναι… πανέτοιμες σε περίπτωση που παρατηρηθεί… υποψία «σπίθας» – Από τα χαράματα έχει ξεκινήσει το κομβόι από την Θεσσαλονίκη
Τα πρώτα συνθήματα έχουν αρχίσει να… ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα στις Αφίδνες, εκεί που είναι συγκεντρωμένοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προτού μεταβούν τμηματικά στο ΟΑΚΑ.
Οι πρώτοι φίλοι του Δικεφάλου έχουν ήδη φτάσει στα διόδια των Αφιδνών, εκεί όπου θα υποβληθούν στους πρώτους ελέγχους από την αστυνομία και κατόπιν θα οδηγηθούν στο ΟΑΚΑ.
Παρά το ταξίδι ωρών και την ταλαιπωρία, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν δείχνουν να πτοούνται και ήδη τα πρώτα συνθήματα, ζητώντας το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό έχουν αρχίσει να ακούγονται.
Συναγερμός στην εθνική για την κάθοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ!
Στο πλαίσιο αυτό, «συναγερμός» έχει σημάνει κατά μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας για τη διέλευση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Τα περισσότερα πρατήρια και μοτέλ που βρίσκονται κατά μήκος της εθνικής οδού στη Φθιώτιδα παραμένουν κλειστά.
Κι αυτό ώστε να αποτρέπεται η είσοδος των οργανωμένων φιλάθλων σε αυτά.Την ίδια ώρα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διμοιρίες των ΜΑΤ παραμένουν κατά μήκος της εθνικής οδού έτοιμες για να επέμβουν χωρίς να χρειαστεί.
Μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κανένα πρόβλημα κατά μήκος της εθνικής οδού στο νόμο της Φθιώτιδας απ΄ την διέλευση των δεκάδων λεωφορείων με φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Τα ισχυρά αστυνομικά μέτρα θα συνεχίσουν μέχρι τις 4 το απόγευμα. Παρόμοια μέτρα έχουν προγραμματιστεί για μετά τα μεσάνυχτα για την επιστροφή των φιλάθλων στη Θεσσαλονίκη.
Το κομβόι των 200 λεωφορείων ξεκίνησε από τα… χαράματα!
Ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του χιλιάδες οπαδούς του από όλη την Ελλάδα, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, με 200 λεωφορεία να έχουν ξεκινήσει το πρωΐ του Σαββάτου (12/05) και από τη Θεσσαλονίκη.
Οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά έχουν ήδη σταματήσει στις Αφίδνες. Εκεί θα συγκεντρωθούν όλοι μαζί μέχρι και λίγες ώρες πριν τον τελικό. Κατόπιν και συγκεκριμένα από τις 15:30 και μετά, θα ξεκινήσουν ανά 20 λεωφορεία να φεύγουν για την Αθήνα. Στην συνέχεια θα βρεθούν με «ισχυρή» αστυνομική παρουσία να τους συνοδεύει, στο ΟΑΚΑ.
Τα λεωφορεία του ΠΑΟΚ θα παρκάρουν στην οδό Σπύρου Λούη και από εκεί θα μπουν οι οπαδοί στο γήπεδο, για να παρακολουθήσουν το σημερινό (12/05, 20:30) αγώνα.
Χαρακτηριστικό των δρακόντειων μέτρων για τον περιορισμό των οπαδών εκτός και εντός ΟΑΚΑ, είναι ότι περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός για την αποφυγή επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Προηγούμενη ενημέρωση:
Καταφθάνουν τα καραβάνια με τους χιλιάδες οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά.
Εκφράζονται φόβοι ότι θα ερθουν και χούλιγκαν από το εξωτερικό για να αμαυρώσουν την μεγάλη αυτή κάθοδο..
Στα διόδια Αφιδνών έφτασαν λίγο μετά τις 12 τα πρώτα λεωφορεία που μεταφέρουν οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα ξεκινήσει στις 20:30 στο ΟΑΚΑ.
Σύμφωνα με το σχέδιο της αστυνομίας στα λεωφορεία με τους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά γίνονται έλεγχοι και στη συνέχεια ανά δέκα-δεκαπέντε θα οδηγούνται στο Ολυμπιακό Στάδιο κομβόι συνοδεία αυστηρής αστυνομικής δύναμης.
Εκεί θα μπαίνουν μέσα στο πάρκινγκ, θα αποβιβάζουν τους οπαδούς στις θύρες και στη συνέχεια, κυκλικά θα παρκάρουν στο χώρο του σταδίου.
Συνολικά 20 διμοιρίες των ΜΑΤ είναι σε επιφυλακή για να επιληφθούν όταν χρειαστεί ενώ από το βράδυ του Σαββάτου σε κλοιό ασφαλείας βρίσκονται οι σύνδεσμοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Αυτό που επιδιώκουν οι αστυνομικοί είναι να μην υπάρξει συνάντηση οργανωμένων οπαδών των δύο ομάδων. Συνολικά, στα μέτρα για τον τελικό θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 4000 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών. Από την Κρατική Ασφάλεια, την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, υπηρεσίες της Ασφάλειας, ομάδες ΔΙ.ΑΣ, τα ΜΑΤ και την Τροχαία μέχρι και από τις αστυνομικές διευθύνσεις της επαρχίας αλλά την Πυροσβεστική.
Με τον ηλεκτρικό
Οι οπαδοί της ΑΕΚ, θα μετακινηθούν κυρίως με τον ηλεκτρικό και αναμένεται σε κάθε σταθμό να βρίσκονται δυνάμεις των ΜΑΤ προκειμένου να διασφαλίσουν την ομαλή μετακίνηση των φιλάθλων και να αποφύγουν “περίεργες” συναντήσεις. Θα αποβιβάζονται στον σταθμό Ειρήνη και στη συνέχεια με τα πόδια θα φθάνουν στο ΟΑΚΑ. Αξίζει να τονισθεί ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις θύρες του γηπέδου που “βλέπουν” προς τον σταθμό Ειρήνη ενώ του ΠΑΟΚ από το πέταλο που βλέπει στη λεωφόρο Σπύρου Λούη. Ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων θα υπάρχουν μεγάλα κενά και αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ ενώ αυστηροί έλεγχοι θα γίνονται και κατά την είσοδο στις θύρες του ΟΑΚΑ. Όπως είναι γνωστό, κάθε ομάδα παρέλαβε 17.196 εισιτήρια τα οποία είναι ονομαστικά. Οπότε αναμένεται στο ΟΑΚΑ να βρεθούν περίπου 40.000 θεατές μαζί με τις προσκλήσεις και τα εισιτήρια που έχει πάρει και διαθέτει η ΕΠΟ που διοργανώνει και τον τελικό. Σε μια από τις κεντρικές σουίτες του σταδίου έχει στηθεί το επιχειρησιακό στρατηγείο της ΕΛ.ΑΣ όπου θα ελέγχονται οι κάμερες προκειμένου οι αστυνομικοί να έχουν ξεκάθαρη εικόνα του χώρου και να εντοπίζουν άτομα που κινούνται ύποπτα. Παράλληλα, έμφαση δίνουν και στις μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων από τα ξενοδοχεία που έχουν καταλύσει μέχρι το γήπεδο ενώ φυσικά το ελικόπτερο της Αστυνομίας θα ίπταται τόσο πριν όσο και μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού.
2233 44 55
11
12 3 4




1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του