ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ «ΓΥΦΤΟΠΡΟΞΕΝΟΣ» ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ «ΚΑΜΟΡΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ». Ο ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΣΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΗΣ «ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ». ΟΙ «ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ» ΠΟΥ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΞΑΦΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ







Από τον Γιάννη Κολοζώφ

«Οικονόμου ο μεγαλοπρεπής»! Αυτήν την εικόνα δίνει ξεκάθαρα ο βουλευτής της Ν.Δ Βασίλης Οικονόμου και όπως αυτή αποτυπώνεται στην προσωπική σελίδα στοFacebook, του υπαρχηγού της συμμορίας των Ρομά που έγδυνε ηλικιωμένους με την «ψεύτικη» ιδιότητα του «εφοριακού» . Ο βουλευτής που μέχρι τώρα έχει αλλάξει τρία πολιτικά κόμματα, στρογγυλοκάθεται στην έπαυλη της Τσιγγάνικης φαμίλιας με τα πανάκριβα χαλιά και της «βασιλικές» πολυθρόνες, σε μια επίσκεψη στη Δυτική Αττική την οποία και επισκέφθηκε ο μέγας πολιτικός άνδρας για να διαπιστώσει από κοντά τα ποικίλα προβλήματα της φυλής.

Οι πάμπολλες φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί στις 10 Φεβρουαρίου, περίοδο που η συμμορία είχε απλώσει σ’ όλη την Αττική την δράση της.

Είναι ενδεικτικό μάλιστα ότι το Σεπτέμβριο του 2017, ο αρχηγός της συμμορίας απέκτησε τζιπ μάρκας LAND ROVER, τύπου RANGE ROVER με κυλινδρισμό 4.200 κυβ. εκ. και ισχύ 396 ίππων, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει εμπορική αξία περίπου #28.500# ευρώ, ενώ ο υπαρχηγός [που κάθεται εκ δεξιών του Βουλευτή Οικονόμου] από τον Νοέμβριο του 2016 απέκτησε στο όνομα της συζύγου του, Ι.Χ.Ε. μάρκας MERCEDES τύπου R500 με κινητήρα V8 5.000 κυβ. εκ. και ισχύ 302 ίππων. Όχημα που το εξόφλησε μάλιστα την 04/09/2017.



ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ

1] «Την 28/2/2018 και περί ώρα 10.30 ενώ η Β.Α Α, βρισκόταν στην οικία της επί της οδού Ε… 3-5 , δύο άγνωστα άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα της χτύπησαν το κουδούνι και με την πρόφαση ότι είναι εφοριακοί της είπαν ότι ο ανιψιός της χρωστάει στην εφορία 20.000 ευρώ. Αυτή πείσθηκε και αφού τοποθέτησε στην τσάντα της το χρηματικό ποσό των 35.000 Ευρώ το οποίο είχε εντός της οικίας της, τους ακολούθησε και επιβιβάστηκε μαζί με τους ανωτέρω σε ένα όχημα μικρού κυβισμού. Την οδήγησαν σε άγνωστη οδό στη περιοχή της Καλλιθέας, όπου εκεί ακινητοποίησαν το όχημα και αφού την έβγαλαν από το αυτοκίνητο, η γυναίκα της αφαίρεσε από την τσάντα της το χρηματικό ποσό των 35.000 ευρώ, διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο άνδρας ήταν περίπου 35 ετών , μετρίου αναστήματος , εύσωμος , κοντοκουρεμένος, μελαχρινός και φορούσε μπλε σακάκι και πουκάμισο. Η γυναίκα ήταν περίπου 30 ετών , μετρίου αναστήματος , αδύνατη με ξανθά μαλλιά και φορούσε κιτρινωπά ρούχα».



Στη φωτογραφία ο βουλευτής της ΝΔ, με τον κατηγορούμενο ως υπαρχηγό της σπείρας των κλεφτών( αριστερά με τη γραβάτα), τη φωτογραφία του οποίου δημοσιοποίησε η αστυνομία-ΓΑΔΑ



2] «Την 01/12/2017 προσήλθε στην Υπηρεσία μας ο Μ.Λ και μας κατέθεσε ενόρκως ότι την 10:30 ώρα της ιδίας , ενώ βάδιζε στην οδό Παπαρηγοπούλου στην Αγία Παρασκευή τον προσέγγισε ένα όχημα μεσαίου κυβισμού από το οποίο εξήλθε ένας άγνωστος σε αυτόν άντρας περίπου 45 ετών, παχουλός, μετρίου αναστήματος, ελαφρώς μελαμψός, καστανά μάτια, μαύρα μαλλιά και τον ρώτησε αν ονομάζεται Μ… και τον υιό του τον λένε Δημήτρη. Αφού ο Μ… του απάντησε θετικά, ο άγνωστος άνδρας του είπε ότι ο υιός του δικαιούται επιστροφή φόρου από την εφορία ποσού άνω των 8.000 Ευρώ και για να πραγματοποιηθεί αυτό χρειαζόταν να του δώσει άμεσα το χρηματικό ποσό των 2.500 Ευρώ. O παθών πείστηκε και μπήκε στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ακόμα ένας άνδρας μετρίου αναστήματος, περίπου 50 ετών, ελαφρώς σωματώδης και πήγαν στην Εθνική Τράπεζα στην Αγία Παρασκευή στην συμβολή των οδών Ελπίδος και Λ. Μεσογείων 445. Ο παθών αποβιβάστηκε και μπήκε στην Εθνική Τράπεζα όπου εκταμίευσε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ και αφού εξήλθε της τράπεζας επιβιβάστηκε εκ νέου στο προαναφερόμενο όχημα, όπου τον ανέμεναν οι δύο άνδρες και τους έδωσε το ανωτέρω χρηματικό ποσό»

3] «Την 20/12/2017 και περί ώρα 10:30, ενώ η Π.Ν ανέμενε στην στάση λεωφορείου έξωθεν της οικίας της στην Αγία Παρασκευή, σταμάτησε δίπλα της ένα όχημα ανοιχτόχρωμα πιθανόν γκρι με τέσσερις πόρτες, στο οποίο επέβαιναν ως οδηγός άγνωστος άνδρας και ως συνοδηγός άγνωστη γυναίκα. Της ζήτησαν να εισέλθει εντός του οχήματος, πράγμα το οποίο έγινε, και μετά από λίγο ο άντρας της είπε πως δουλεύει στην εφορία και ότι η κόρη της, για να πάρει επιστροφή χρημάτων ύψους #12.000# ευρώ, θα έπρεπε να τους καταβάλει το ποσό των #1.300# ευρώ. Η παθούσα πείσθηκε, λόγω του ότι ο άνδρας παρίστανε ότι μιλάει με την κόρη της στο τηλέφωνο, και επέστρεψαν στην οικία της. Εκεί ανέβηκαν στο διαμέρισμα όλοι μαζί και τη στιγμή που η παθούσα κρατούσε στα χέρια της το χρηματικό ποσό των #5.000# ευρώ, η γυναίκα της το άρπαξε και τράπηκαν σε φυγή».



ΛΕΖΑΝΤΑ: Ο υπαρχηγός και οικοδεσπότης του Οικονόμου, φωτογραφίζεται στην κουζίνα του σπιτιού του, με αστακούς και γαρίδες για να ρίξει το «ουρικό οξύ» όπως ο ίδιος σχολιάζει.

3] Την 27/02/2018 και ώρα 10.15 ενώ η Ε.Μ βάδιζε επί της οδού Μπακογιάννη στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα δίπλα από το 16ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου, την πλησίασε ένα ανοιχτόχρωμο μικρό αυτοκίνητο στο οποίο οδηγός ήταν ένας άγνωστος άνδρας ,ο οποίος της είπε ότι είναι ασφαλιστής του υιού της και έχει να πάρει επιστροφή από την τράπεζα 17.000 ευρώ. Της ζήτησε να μπει στο αυτοκίνητο , πράγμα το οποίο έκανε αφού πείσθηκε ότι της έλεγε την αλήθεια και αφού έφθασαν στο σπίτι της επί της οδού Αντώνη Τρίτση, εισήλθαν εντός αυτού και αυτός αφαίρεσε παρουσία της, παρά τη θέληση της, από τις ντουλάπες δωματίων τρείς (3) χρυσές λίρες , μία (1) βέρα δεκατεσσάρων καρατίων και ένα κομπολόι τα συνολικής αξίας 1.200 Ευρώ περίπου. Ο άνδρας ήταν 35-40 ετών περίπου , ύψους 1.80 – 1.85 περίπου , λιγάκι παχουλός , στρογγυλοπρόσωπος και ελαφρά μελαχρινός , κοντό μαύρο μαλλί και φορούσε σακάκι σκούρου χρώματος , ανοιχτόχρωμο πουκάμισο και γραβάτα καθώς επίσης και γυαλιά μυωπίας.

4.Την 02/03/2018 και περί ώρα 11:45, ενώ ο Β.Λ βρισκόταν έξωθεν της πολυκατοικίας που διαμένει επί της οδού Μάνου Κατράκη στου Ζωγράφου, εμφανίστηκε ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος του δήλωσε ότι είναι ταχυδρόμος και ότι ήθελε να του επιστρέψει έναν φάκελο της εφορίας που αφορά το γιό του. Για να παραλάβει όμως τον φάκελο από το ταχυδρομείο έπρεπε πρώτα να καταβάλει το χρηματικό ποσό των #1.800# ευρώ. Παθών πείσθηκε και του επέτρεψε την είσοδο στο διαμέρισμά του, όπου και βρισκόταν η σύζυγός του και η οικιακή του βοηθός . Στη συνέχεια ο άγνωστος άνδρας ζήτησε από την υπηρέτρια να μεταβεί στο ταχυδρομείο και τη στιγμή που η σύζυγός του έφερε την τσάντα της, ο άγνωστος άνδρας άρπαξε την τσάντα της και αφαίρεσε από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των #2.500# ευρώ και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.





5. Την 28/03/2018 και περί ώρα 12:30, ενώ η Γ .Σ βάδιζε επί της οδού Πλαπούτα στο Ηράκλειο Αττικής, την προσέγγισε ένα ασημί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως οδηγός ένας άνδρας 45 ετών περίπου, λίγο χοντρούλης, κοντοκουρεμένος με μελαχρινό περιποιημένο μαλλί, κοκάλινα γυαλιά μυωπίας και καλοντυμένος. Την προσφώνησε με το όνομά της και της είπε ότι είναι λογιστής του γαμπρού της, ο οποίος χρωστάει λεφτά και για αυτό πρέπει να του δώσει το χρηματικό ποσό των #3.000# ευρώ για να μην πάει φυλακή. Η παθούσα αρχικά πείσθηκε και επιβιβάστηκε στο όχημα για να μεταβούν υποτίθεται στο γραφείο για κάποια χαρτιά. Το όχημα ξεκίνησε και έκανε στάση μπροστά στο κρεοπωλείο με την επωνυμία «ΤΟ ΧΑΣΑΠΙΚΟ» όπου επιβιβάστηκε στο πίσω κάθισμα μία άγνωστη γυναίκα την οποία ο οδηγός σύστησε ως βοηθό του. Η γυναίκα ήτανε ξανθιά με μακριά μαλλιά, 45 ετών περίπου, ελαφρώς χοντρούλα, ύψους 1.65 περίπου και φορούσε μαύρο παντελόνι. Ακολούθως, μετέβηκαν όλοι μαζί έξωθεν της οικίας της παθούσας, η οποία βρίσκεται επί της οδού Πλαπούτα στο Ηράκλειο, όπου αποβιβάστηκαν η άγνωστη γυναίκα με Το θύμα της, ενώ ο οδηγός ανέμενε εντός του οχήματος. Τη στιγμή που το θύμα πήγε να μπει στην οικία της, έκλεισε πίσω της την πόρτα έτσι ώστε να μην μπορεί να την ακολουθήσει η γυναίκα. Μετά από αυτό τα δύο άγνωστα άτομα αποχώρησαν. Ο τρόπος δράσης και οι περιγραφές κίνησαν τις υποψίες μας και για το λόγο αυτό, με τη συνεργασία του Τ.Α. Ηρακλείου, παραδόθηκε και κατασχέθηκε ένας ψηφιακός δίσκος από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής του προαναφερόμενου κρεοπωλείου.



ΒΡΗΚΑΝ ΤΗ ΒΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΑΡΑ … [δεν εχει σχεση με τον ηθοποιο]

6. Την 25/04/2018 κατά την διενέργεια νομότυπης έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην οικία της συνεργού της συμμορίας Θ.Ο, κατασχέθηκε μία χρυσή βέρα στο εσωτερικό της οποίας αναγράφεται «ΚΩΣΤΑΝΤΑΡΑΣ 12-2-78». Για το λόγο αυτό αναζητήθηκε στο αρχείο της Υπηρεσίας μας Έλληνας πολίτης με αυτά τα στοιχεία και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί του, μας επιβεβαίωσε πως πριν λίγα χρόνια είχε πέσει θύμα κλοπής και ότι η βέρα του είχε αφαιρεθεί. Προσερχόμενος ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ στην Υπηρεσία μας την 26-04-2018 κατέθεσε ότι την 26-04-2011, άγνωστοι δράστες είχαν εισέλθει στην οικία του στην Αρτέμιδα και είχαν αφαιρέσει χρυσαφικά, διάφορα αντικείμενα και το αυτοκίνητο του. Την κλοπή κατήγγειλε ο γιος του στο Τ.Α. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, πλην όμως εκείνη τη στιγμή δεν είχαν διαπιστώσει την αφαίρεση της βέρας. Κατά την επίδειξη της χρυσής βέρας, ο ΚΩΣΤΑΝΤΑΡΑΣ αναγνώρισε ανεπιφύλακτα ως δικιά του και του αποδόθηκε.



Τα ερωτήματα στον κ.Οικονόμου

Εδώ και μία εβδομάδα, έχουμε ρωτήσει τον κ.Οικονόμου-από τη μέρα που προβλήθηκε το ρεπορτάζ στην εφημερίδα μας- τα εξής, από τον συνεργάτη του Μητσοτάκη

1)Τον ήξερε καλά τον φερόμενο-κατηγορούμενο, ως υπαρχηγό της συμμορίας;

2)Είχαν ποτέ οικονομικές δοσοληψίες;

3)Χρηματοδότησε ποτέ ως επιχειρηματίας ο συλληφθείς από την αστυνομία, προεκλογική του εκδήλωση;

4)Δήλωσε ποτέ ο συλληφθείς, κομματάρχης του βουλευτή;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του