Δεκατέσσερις συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική για εμπλοκή σε «επαναστατικό ταμείο»

Σε δεκατέσσερις συλλήψεις προχώρησε από το πρωί σήμερα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες φέρονται να «τροφοδοτούσαν» το λεγόμενο «επαναστατικό ταμείο» οργανώσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ συνελήφθησαν δεκατρείς ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, έντεκα άντρες και τρεις γυναίκες, στο πλαίσιο εκτέλεσης ισάριθμων ενταλμάτων σύλληψης του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για την εκτέλεση των σε βάρος τους ενταλμάτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα περισσότερα από τα χρήματα και οι καταθέσεις γίνονταν σε λογαριασμό προσώπου που πρόσφατα είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και επίθεση κατά πολιτικού προσώπου.

Ο λογαριασμός αυτός είχε ανοιχτεί με άλλο όνομα από το πραγματικό του συγκεκριμένου προσώπου και με πλαστά στοιχεία.

Οι αρχές αναζητούν τώρα τη διαδρομή του χρήματος, από τους συλληφθέντες έως το «επαναστατικό ταμείο».

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζει η Αντιτροκρατική είναι αν τα χρήματα του «επαναστατικού ταμείου» προέρχονταν από ληστείες τραπεζών

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του