Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΏΣΕΙ ΑΠΌ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΙΓΑΊΟ!!! ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΉ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ «ΑΜΑΡΤΩΛΌΣ»…







Οι απέναντοι δεν κάθονται με τα χέρια σταυρωμένα γιατί έχουν σοβαρούς λόγους και πρέπει να επιλυθούν άμεσα. Ένας σοβαρός τους λόγος είναι το ενεργειακό πρόβλημα που θα πρέπει να λύσουν με οποιοδήποτε τρόπο!!!
Και όταν λέμε με οποιοδήποτε τρόπο, εννοούμε οτι πραγματικά τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά και εμείς, οι απέναντι τους θα πρέπει όλοι να φοράγαμε χακί και αρβύλες αν θέλουμε να δούμε τον ίδιο ελλαδικό χάρτη μέσα στα επόμενα 25 χρόνια.



Το θέμα μας είναι το χτύπημα του «Αμαρτωλού» από το τουρκικό εμπορικό πλοίο. Το θέμα είναι εξίσου απλό αλλά την ίδια χρονική στιγμή είναι και πολύπλοκο. Στον υδριβικό πόλεμο που ήδη έχουμε μπει χωρίς να έχουμε Περικλήδες και Κολοκοτρώνηδες έχουμε χάσει τουλάχιστον 4 σοβαρά παιχνίδια ή γύρους.. Να μην πω ότι βρισκόμαστε με 10-0 πίσω και να βρέχει μπάλες…

Στον τελευταίο γύρο με τον Αμαρτωλό, το παιχνίδι έβγαλε πάλι τον απέναντι ως νικητή. Ο κερδισμένος είναι πάλι ο Μογγόλος, το υπενθυμίζουμε αυτό γιατί σίγουρα κανείς από την χαμένη ηγεσία δεν ενεργοποιεί ένα ΜΕΓΑ ΣΧΕΔΙΟ σαχ ματ για τον επόμενο γύρο. Άρα ο χαμένος θα τρώει πάρα πολλές καρπαζιές επειδή δεν έχει καταλάβει ή ακόμη καλύτερα, δεν θέλει να καταλάβει τους όρους του παιχνιδιού!!!



Και τώρα μπαίνουμε στην ουσία…η ηγεσία μας δεν θέλει να καταλάβει ότι τρώει το ένα γκολ μετά το άλλο και δεν έχει κανένα σοβαρό λόγο να αλλάξει την τακτική της και την σύνθεση της ομάδας..

Σωστά;;;

Έχεις να κάνεις με μια ηγεσία ΠΡΟΔΟΤΩΝ και όχι ελλήνων ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, επειδή η τακτική τους είναι ριζική και αμετάβλητη!!!

Η πολιτική και μόνιμη τακτική είναι να μαζεύεις τις μπάλες από το τέρμα…να τρως ψυχολογικές σφαλιάρες του υποσυνειδήτου σου ρε αδελφέ… την μια μετά την άλλη και να λες μα δεν είμασταν σύμμαχοι;;; Ναι είστε σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ.
Και τότε που έβαψαν με αίμα την Κύπρο σύμμαχοι είσταν.

Ρε ρουφιάνοι προδότες του κερατά δεν θα έπρεπε να είχατε κάνει τα κωλαράκια τους στον αέρα κόσκινο;;;;!!!

Δεν θα έπρεπε να είχε γεμίσει το Αιγαίο με μογγολικά F16? Και μογγόλικες σάρκες ο πάτος της θάλασσας;;;



Δεν θα έπρεπε να είχατε καλέσει τους Ρώσους στο Αιγαίο με 10 πολεμικές βάσεις αν τρέματε τους μογγόλους;;; Εφόσον οι σύμμαχοι έχουν δώσει την Κύπρο και θα δώσουν και τα υπόλοιπα νησιά μας όταν θα έρθει η ώρα;;; Πόσα χρόνια έχουν περάσει από το 74;; Θυμάστε πως ξεπούλησαν τον ελληνισμό και έδωσαν την πολύτιμη Αφροδίτη στους Μογγόλους;;;



Η ψυχολογική τακτική τους, εκεί στις στοές είναι μια μεγάλη επιστήμη, μια άριστη ψυχολογική επιχείρηση (psyop στα αγγλικά) εναντίον του ΕΘΝΟΥΣ μας και λειτουργεί άψογα!!! Μέχρι στιγμής έχουμε χάσει όλους τους γύρους και όλο το παιχνίδι με σκοπό να γκρεμίσουν όλες τις ψυχολογικές άμυνες του έλληνα ώστε να παραδώσει το Αιγαίο από μόνος του!!!

Αυτός είναι και λόγος Νεοέλληνα που πρέπει να μαζεύεις καρπαζιές χωρίς να καταλάβεις από που τις τρως και η ήττα να έχει γίνει έμφυτη βαθειά μέσα στην σημερινή αριστερή ψυχοδομή «τρέχα με την ουρά στα σκέλια».

KORAKS

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του