Ξεκίνησε η σύγκρουση στο Γκολάν – Ηχούν σειρήνες στο Β.Ισραήλ – «Τρέξτε στα καταφύγια»








Του Βασίλη Καπούλα

«Κόκκινος κωδικός». Οι πολίτες να μπούν στα καταφύγια. Ηχούν οι σειρήνες πολέμου στο Βόρειο Ισραήλ και τα ισραηλινά άρματα μάχης πήραν φωτιά. Το Ισραήλ πλέον έριξε στην μάχη και τα άρματα μάχης με το πυροβολικό ενώ τα μαχητικά F-16 και F-15 πετούν διαρκώς.


Πάμε ξεκάθαρα για χερσαία εισβολή και δημιουργία «Buffer Zone» στην περιοχή όπως έγκαιρα αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας.
Δείτε Βίντεο από την περιοχή.
Με πυροβολικό και άρματα Merkava το Ισραήλ πλήττει θέσεις του συριακού Στρατού και των Ιρανών στην Quneitra.
Τα σύνορα έχουν πλέον πάρει φωτιά. Οβίδες πέφτουν στην πόλη Baath χτυπώντας θέσεις και φυλάκια των Ιρανών.
Οι σειρήνες πολέμου ακούγονται στο Βόρειο Ισραήλ, στο περιφερειακό ΣΥμβούλιο του Γκολάν.
Η συριακή τηλεόραση επιβεβαίωσε τους βομβαρδισμούς και αναφέρει πως ο συριακός Στρατός ανταποδίδει και βομβαρδίζει φυλάκιο στο βουνό Al Shaykh ανατολικά του Γκολάν.
pentapostagma

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του