ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ. ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ «ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ» ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ( ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)


KANIGGOS2
Επεισόδια μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και ΜΑΤ το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Καραϊσκάκη.
Ομάδα περίπου 200 ατόμων που φαίνεται να ανήκαν στον σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ για «περιφρούρηση» του χώρου ενόψει του τελικού Κυπέλου Ελλάδος το Σάββατο με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έφυγαν από τον σύνδεσμό και κατευθύνθηκαν προς π. Καραϊσκάκη όπου επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και μολότοφ κατά αστυνομικών. Στη συνέχεια αποχώρησαν και επέστρεψαν στον σύνδεσμό τους.

 Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οπαδοί των ερυθρολεύκων προσπάθησαν να πάνε μέχρι τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ κοντά στην Ομόνοια, όπου ήταν αρκετοί φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Υπήρξαν συμπλοκές και κυνηγητό αλλά παρενέβη η αστυνομία με αποτέλεσμα να μην δοθεί συνέχεια. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν στη συνέχεια με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Αυτά αναφέρουν πηγές από την αστυνομία.
kanigos-epeosodia1
Όμως νέα επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και ανδρών των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας ξέσπασαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή των Εξαρχείων.
Ομάδα αγνώστων φέρεται να επιτέθηκε στους αστυνομικούς, οι οποίοι αντέδρασαν, για να ξεκινήσει «κλεφτοπόλεμος» στα στενά του κέντρου της Αθήνας. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής τα επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από την πλατεία Κάνιγγος με τους κουκουλοφόρους να πετούν μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς που «απαντούν» με χημικά και χειροβομβίδες κρότου- λάμψης. Η αστυνομία απώθησε μεγάλη μερίδα των νεαρών προς την οδό Θεμιστοκλέους, αλλά ο κλεφτοπόλεμος συνεχίζεται με επίκεντρο την πλατεία Κάνιγγος.
Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρισθεί αν τα επεισόδια στα Εξάρχεια συνδέονται με εκείνα που ξέσπασαν νωρίτερα στην πλατεία Καραϊσκάκη- αν πρόκειται, δηλαδή, για οπαδούς που επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις ή για αντιεξουσιαστές.
 Σύμφωνα με αθλητικά σαιτ, κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες μέσα στην καρδιά της Αθήνας. Μετά τα επεισόδια που υπήρξαν στην πλατεία Καραϊσκάκη, η ένταση μεταφέρθηκε σε Ακαδημίας, Εξάρχεια, Κάνιγγος και Πατησίων. Συγκεκριμένα οπαδοί του ΠΑΟΚ συνεπλάκησαν με τις δυνάμεις της Αστυνομίας με την Ακαδημίας να έχει κλείσει αυτή την ώρα. Η ατμόσφαιρα μάλιστα στην περιοχή έχει γίνει αποπνικτική, καθώς έγινε χρήση δακρυγόνων, ενώ έχουν εκτοξευτεί πέτρες και μολότοφ από την πλευρά των οπαδών. 
 Την ίδια στιγμή μερικές 100άδες μέτρα πιο πέρα υπήρξαν άλλα επεισόδια, αυτή τη φορά μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της αστυνομίας, αποτρέποντας μέχρι στιγμής τη συνάντηση των χούλιγκαν των δύο Δικεφάλων. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο έφτασε κι ασθενοφόρο για να παραλάβει έναν τραυματία. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του