ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ! ΑΠΕΔΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΙΣΟΒΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ο ΕΝΑΣ! Η ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ ΧΤΕΝΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… (ΦΩΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»)


FOTO
Σε εξέλιξη είναι κοινή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού Σώματος στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, για τον εντοπισμό κρατουμένων που ενώ μεταφέρθηκαν με κλούβα της αστυνομίας με άλλους 9 συγκρατούμενούς τους στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος κατάφεραν να δραπετεύσουν.

xalali-tzouliano
Ο πιο σκληρός εκ των δραπετών ονομάζεται Χαλίλι Τζουλιάνο, (φωτο1) και έχει καταδικαστεί για ισόβια, για τη δολοφονία ενός  παιδιού στην Καλαμάτα και του πατέρα του. Ο εν λόγω κακοποιός φέρεται να είναι συγκατηγορούμενος του γνωστού κακοποιού Βασίλη Βαρελά.
Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα και την μετέπειτα εξάρθρωση, κατά την αστυνομία, το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας ήταν το γεγονός πως ο 35χρονος Αλβανός θέλησε να αυτονομηθεί στη διακίνηση κοκαΐνης και το πλήρωσε με τη ζωή του, ωστόσο ο Βαρελάς, γνωστός και ως «Μπιλ ο Καναδός» δεν δίστασε να δώσει εντολή σε συνεργάτη του να εκτελέσει και τον σχεδόν 2,5 χρονών γιο του, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο της δολοφονίας μαζί με τον πατέρα του! Επίσης, ανάμεσα στους δραπέτες βρίσκεται ένας κρατούμενος με το όνομα Μπελτζιμάι, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξη για διακίνηση ναρκωτικών.
kalamata-egklima
(η τότε φωτο των δύο θυμάτων από τον καταζητούμενο Αλβανό)
Στην ομάδα των δραπετών που απέδρασαν το βράδυ της Τετάρτης, φέρεται να ήταν και οι Ντόντζι Αλφόνσο (ΦΩΤΟ2)  και Λουίτζι Πέτρις, που κατηγορούνται για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και οι δύο έχουν καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξης.
alfonso-ntotzi
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λεωφορείο του τμήματος Μεταγωγών με 11 αλλοδαπούς κρατούμενους μπήκε στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τα Χανιά. Άγνωστο υπό ποιές ακριβώς συνθήκες στο γκαράζ του πλοίου τέσσερις από τους κρατούμενους άρχισαν να τρέχουν προς το λιμάνι. Οι αστυνομικοί συνοδοί τους κινητοποιήθηκαν, έτρεξαν πίσω τους και παράλληλα ζήτησαν άμεσα βοήθεια από τους λιμενικούς που βρίσκονταν στο χώρο του λιμανιού.  Πολύ γρήγορα συνελήφθη ο ένας από τους τέσσερις, ενώ ο δεύτερος εγκλωβίσθηκε λίγο μακρύτερα, στο χώρο του λιμανιού.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο δραπέτες που είναι Αλβανοί ποινικοί (ΦΩΤΟ1 και ΦΩΤΟ2 -Halili juliano
Ndoci alfons ) κατάφεραν να διαφύγουν προς την οδό Θερμοπυλών, έξω από το λιμάνι. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι τους παρέλαβε βανάκι που οδηγούσε συνεργός τους. Οι δραπέτες, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, είχαν βοήθεια και μέσα στο γκαράζ του πλοίου, καταφέρνοντας να λυθούν από τα δεσμά τους.
Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο και για πυροβολισμούς που έπεσαν μέσα στο γκαράζ του πλοίου. Αυτή τη στιγμή οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πειραιά χτενίζουν ολόκληρη την περιοχή.
Ρεπορτάζ: Δ.Κ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του