ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟ-ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 2 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΝΗΣ. ΤΕΤΑΜΕΝΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


ntalika-kifisos3
ntalika-kifisos
Μας το μεταφέρουν για το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στην περιοχή της Νότιας Λακωνίας, χωρίς να θέλουμε να ρίξουμε λάδι ή βενζίνη στη φωτιά. Κι αυτοί που μας το μεταφέρουν, δεν είναι τυχαία
πρόσωπα αλλά παράγοντες της Μάνης.
Είναι γνωστό ότι οι Αλβανοί φιλήσυχοι πολίτες που ζουν στη χώρα( και στη Μάνη αρκετοί), εαν δεν τους ενοχλήσεις , δεν σε ενοχλούν.
Όμως το αιματηρό συμβάν, έχει δημιουργήσει θόρυβο και θυμό στις τάξεις τους , ακόμα και στην περίπτωση ενός φοβερού τροχαίου δυστυχήματος, με νεκρούς δύο συμπατριώτες τους και με τον οδηγό να προβάλλει το επιχείρημα μέσω του δικηγόρου του, Πέτρου Μαντούβαλου(παραδικαστικό κλπ). ότι έσφαλε αλλά δεν είχε δόλο. Το εαν δεν είχε δόλο έχοντας πιεί 8 καράφια ούζο, είναι μια άλλη υπόθεση που θα την λύσει η Τροχαία. Το ελπίζουμε.
Το θέμα είναι μεταξύ Μανιατών και Αλβανών να κυριαρχήσει η ψυχραιμία.
Ως γνωστόν, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη όταν, σύμφωνα με την Τροχαία, νταλίκα ξέφυγε της πορείας της, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συνέθλιψε δύο οχήματα. Ο απολογισμός, τραγικός… δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους, ενώ μία γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν τις επόμενες ώρες κρίσιμες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος Έλληνας που οδηγούσε την νταλίκα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και είναι ο αδερφός του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης Π.Ανδρεάκου, Δημήτρης, 65 ετών.
troxaio_photo3
Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε πρόβλημα το τιμόνι του φορτηγού αν και οι πρώτες εξετάσεις από την αστυνομία έδειξαν κατανάλωση αλκοόλ πάνω από το επιτρεπτό όριο.  Ήδη έχει παρθεί αίμα από τον δράστη προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό του. Είναι ιδιοκτήτης φορτηγών και μεταφέρει διάφορα φορτία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του