ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΚΗΛΙΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Συνελήφθη 19χρονος για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο συμβολαιογραφείο





Συνελήφθη πριν από λίγο 19χρονος Ελληνας, ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε στην ομάδα των κουκουλοφόρων που εισέβαλαν με βαριοπούλες σε συμβολαιογραφείο της Αθήνας.

Η ομάδα των κουκουλοφόρων έσπασαν τα τζάμια του γραφείου, με σφυριά κατέστρεψαν τους υπολογιστές και τα φωτοτυπικά μηχανήματα, ενω έντρομοι οι υπάλληλοι του γραφείου παρακολουθούσαν την καταστροφή. Την επιθεσή τους ανακοίνωσαν με ανάρτησή τους στο indymedia.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος συνελήφθη στα Εξάρχεια από άνδρες της Κρατικής. Πρόκειται για το μέλος του Ρουβίκωνα που τραυματίσθηκε από γυαλιά μέσα στο συμβολαιογραφείο και πίσω του άφησε κηλίδες αίματος. Η ταυτοποίησή του έγινε από το βίντεο που δημοσιοποίησε η οργάνωση.



Στην επίθεση μετείχαν συνολικά επτά άτομα: Οι τρεις έμειναν έξω από το συμβολαιογραφείο στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ακαδημίας, και οι άλλοι τέσσερις εισέβαλαν και προχώρησαν σε βανδαλισμούς με βαριοπούλες.

Δείτε το σχετικό βίντεο





Πηγή: Συνελήφθη 19χρονος για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο συμβολαιογραφείο | iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του