Ακυβέρνητο πλέει επιβατηγό πλοίο έξω από το λιμάνι του Πειραιά- Το παρέσυραν οι δυνατοί άνεμοι




Ακυβέρνητο πλέει από τις 06:15 περίπου 4,4 μίλια έξω το λιμάνι του Πειραιά το επιβατικό/οχηματαγωγό πλοίο «Παναγιά Αγιάσσου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει κάποιος επάνω στο πλοίο, ενώ κοντά του έχουν ήδη πλεύσει δύο ρυμουλκά για να συνδράμουν στην ασφαλή πρόσδεσή του.

Το παροπλισμένο πλοίο βρίσκεται περίπου 4,4 ναυτικά μίλια έξω από το λιμάνι όπου ήταν αγκυροβολημένο.


Εικάζεται πως λόγω των δυνατών ανέμων εντάσεως 8 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή, έσπασαν οι κάβοι που το κρατούσαν δεμένο.

Τρία ρυμουλκά βρίσκονται κοντά στο παροπλισμένο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο. Στο ένα από τα ρυμουλκά επιβαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο αρχηγός του λιμενικού σώματος Σταμάτιος Ράπτης.

Στη θαλάσσια περιοχή, όπου βρίσκεται το παροπλισμένο πλοίο, πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ στελέχη των εταιρειών ρυμούλκησης ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το πλοίο θα μπορέσει να δεθεί και να ρυμουλκηθεί σε ασφαλές σημείο του λιμανιού, αφού εξασθενήσουν οι άνεμοι. Σύμφωνα με την ΕΜΥ σταδιακή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από το μεσημέρι και από τα δυτικά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του