Δημοτική Παράταξη Νέα Ενωτική Πορεία Θήβα








ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Οι επαναλαμβανόμενες, αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις του εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Θίσβης Χρήστου Σάλτα, κυρίως μέσω αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατά του Δημάρχου, Αντιδημάρχων, Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων, Δημοτικών Συμβούλων, υπαλλήλων του Δήμου αλλά και κάθε άλλου που βάζει στο στόχαστρό του, δεν ταιριάζουν με τις Αρχές, τις Αξίες και το Ήθος της Δημοτικής Παράταξης της Νέας Ενωτικής πορείας.


Ξεπερνώντας κάθε όριο στην προσπάθεια αυτοπροβολής του, φθάνει στο σημείο να υποστηρίζει ότι η Τ.Κ. Θίσβης πρέπει να αποσχιστεί από το Δήμο Θηβαίων.
Οι συγγνώμες του δεν μπορούν πλέον να δικαιολογήσουν τη συμπεριφορά και τις ενέργειές του και να γίνουν αποδεκτές.


Τα αιρετά μέλη της παράταξή μας ομόφωνα αποφάσισαν και θέτουν τον Χρήστο Σάλτα εκτός της Νέας Ενωτικής Πορείας.


Για τη Δημοτική παράταξη
“ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ”
ο Επικεφαλής της & Δήμαρχος Θηβαίων

Σπυρίδων Νικολάου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του