Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το κτήριο της Διεύθυνσης της Τροχαίας Αθηνών στην οδό Δεληγιάννη, όταν ακούστηκαν συνεχόμενοι πυροβολισμοί.





Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες αστυνομικοί επιδόθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό κρατούμενου, που είχε αποδράσει μέσα από το αυτοκίνητο και μάλιστα από το παράθυρο συμβατικού αυτοκινήτου της ασφάλειας, κατά τη μεταγωγή του, όταν αυτό σταμάτησε στο φανάρι στην οδό Ψαρών κοντά στην οδό Δεληγιάννη στην Ομόνοια.



Ο ένας από τους δυο Γεωργιανούς κρατούμενους που μεταφέρονταν στις φυλακές κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες και να βγει από το παράθυρο του αυτοκινήτου και άρχισε να τρέχει.

Ο ένας από τους δυο αστυνομικούς βγήκε και τον καταδίωξε, ενώ για εκφοβισμό πυροβόλησε στον αέρα. Τελικά κατάφερε και συνέλαβε ξανά τον παρ'ολίγο δραπέτη!

Ο ένας Γεωργιανός είχε προορισμό το ψυχιατρείο Κορυδαλλού και ο άλλος τις φυλακές Ναυπλίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του