Επιμελητήριο Βοιωτίας



Αγαπητοί συνάδελφοι,


Όπως γνωρίζετε, το Επιμελητήριο Βοιωτίας πριν τρία χρόνια συνεργάστηκε με την ΑΧΑ Ασφαλιστική δημιουργώντας ένα Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των μελών μας.
Στόχος μας είναι να δώσουμε στα μέλη μας, ιδιαίτερα στα ανασφάλιστα, την ευκαιρία πρόσβασης σε μία ικανοποιητική ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, με ένα χαμηλό ετήσιο κόστος, εξασφαλίζοντας αντιστοίχως τις καλύτερες δυνατές παρεχόμενες υπηρεσίες.

Στο πλαίσιο αυτό και επειδή η συνεργασία μας με την ΑΧΑ Ασφαλιστική υπήρξε επιτυχής, αποφασίσαμε την ανανέωση της, για 4η συνεχή χρονιά.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι μέσα στα τρία χρόνια που πέρασαν, πολλά από τα μέλη μας αποζημιώθηκαν για εξετάσεις αλλά και για νοσηλεία-χειρουργεία, αντιμετωπίζοντας περιστατικά, χωρίς να «πονέσουν» οικονομικά.

Με τη συμμετοχή τους στο Ομαδικό Συμβόλαιο Ασφάλισης, τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και οι οικογένειές τους θα έχουν δυνατότητα για:
• Επισκέψεις σε γιατρούς, ιατρικές εξετάσεις, φάρμακα
• Νοσοκομειακή περίθαλψη
• Νοσοκομειακό επίδομα
• Έξοδα από ατύχημα
• Ασφάλιση Ζωής

Η συμμετοχή στην ασφάλιση αποτελεί ελεύθερη επιλογή των μελών του Επιμελητηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, Κωνσταντίνος Καραΐσκος και συνεργάτες, στην Λιβαδειά, οδό Μπουφίδου 35, τηλέφωνο 22610 81810.

Παναγιώτης Αγνιάδης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του