ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ βουλευτή στους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ! «Είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη...»


Εσωτερικό ζήτημα προέκυψε στην Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά όταν ασκήθηκε κριτική στη βουλευτή του κόμματος Ολυμπία Τελιγιορίδου που έδωσε το «παρών» σε θρησκευτική εκδήλωση όπου χοροστάτησε ο Μητροπλίτης Καστοριάς Σεραφείμ και το «παρών» έδωσε ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος o οποίος έκανε λόγο για "κομμουνιστοσυμμορίτες".
Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, και όχι μόνο, κατηγόρησαν τη βουλευτή ότι δεν αποχώρησε όταν έγινε αναφορά για τον εμφύλιο.

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου έστειλε επιστολή στην Εφημερίδα των Συντακτών και απάντησε στους συντρόφους της που την κατηγορούν. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Διάβασα με έκπληξη τα περί «εμφυλίου στον ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς» που σπεύσατε να υιοθετήσετε ως «είδηση».
Η πραγματικότητα είναι η εξής:
Πράγματι, παρέστην στα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού της Παναγίας στη Γράμμουστα, στο νομό Καστοριάς, όπου χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Καστορίας και Δράμας. Ο Μητροπολίτης Καστοριάς δεν έκανε καμία αναφορά στον εμφύλιο και μίλησε μόνο για την εκκλησία. Το ηχητικό ντοκουμέντο διαψεύδει τους «πληροφοριοδότες» σας, οι οποίοι δεν μπήκαν στον κόπο να το ερευνήσουν.
Πράγματι, ο Μητροπολίτης Δράμας, προέβη σε απαράδεκτες και εκτός εκκλησιαστικού πλαισίου αναφορές στον εμφύλιο. Αποχώρησα χωρίς να δώσω άλλη έκταση στη διχαστική συμπεριφορά του Μητροπολίτη Δράμας.
Στα θυρανοίξια παρίσταντο ο αρχηγός του Γ.Ε.Σ., οι τρεις Δήμαρχοι του νομού Καστοριάς καθώς και πλήθος περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων από όλα τα κόμματα.
Ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ως εκπρόσωπος του συνόλου των πολιτών του Νομού Καστοριάς, αλλά πάνω από όλα ως πολίτης αυτής της χώρας, δεν πρόκειται να συμβάλλω σε επικοινωνιακά «σώου» αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, όποιος κι αν είναι ο εμπνευστής τους και όποιο ιδιοτελές συμφέρον και αν θέλει να υπηρετήσει.
Η προσπάθεια που καταβάλλω για να εκπροσωπήσω όλους τους συμπολίτες μου χωρίς διακρίσεις, είναι στην κρίση όλων.
Την «ταυτότητά» μου, την πολιτική, την επαγγελματική και την συνειδησιακή, όπως και την καταγωγή μου και την διαδρομή μου, δεν την έκρυψα ποτέ: Είμαι υπερήφανη που είμαι Πόντια, Χριστιανή Ορθόδοξη και ανήκω μια ζωή στην Δημοκρατική Παράταξη. Αν κάποιοι ενοχλούνται από αυτά, πρόβλημά τους.
Και ΔΕΝ είμαι «επαγγελματίας πολιτικός» για να αλλάζω ταυτότητες κατά πως με «συμφέρει».
Τέλος, τα περί «εμφυλίου» στην Καστοριά, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας αυτών που τα εύχονται.
Ολυμπία Τελιγιορίδου
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καστοριάς».
Πηγή: vimaorthodoxias.gr

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου γεννήθηκε στη Καστοριά το 1966. Σπούδασε Κτηνιατρική (Α.Π.Θ.) και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό (Ε.Α.Π.). Ιδιώτης κτηνίατρος. Εθελόντρια Σταθμού Περίθαλψης Άγριων Ζώων και Πτηνών Δυτικής Μακεδονίας, Κυνοκομείου Καστοριάς, Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας και Αρκτούρου.
Ήταν υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης (1993, 1996). Αποχώρησε το 1998. Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής, Συντονιστικής Επιτροπής και Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς. Εκλέγεται Βουλευτής Καστοριάς στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του