ΜΕΣΩ ΕΡΤ! ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ και ο προσωπικός σκηνοθέτης του Ανδρέα Παπανδρέου...


Stavroula Riga Γιατί δεν μας ενημερώνουν οι Συριζαίοι για το νέο τους απόκτημα; Ολόκληρο Μπιρσίμ κρυφό τον έχουν;
---------
Την… επιστροφή στην ΕΡΤ του διάσημου σκηνοθέτη της ελληνικής τηλεόρασης, Τάσου Μπιρσίμ, που πέρασε στην ιστορία για την τηλεοπτική κάλυψη των προεκλογικών συγκεντρώσεων του πρώην πρωθυπουργού, Ανδρέα Παπανδρέου, προαναγγέλλει η «Real News» στη στήλη των media.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Τάσος Μπιρσίμ αναλαμβάνει επιτελικό ρόλο στο Ραδιομέγαρο, στο οποίο και επιστρέφει μετά από 27 χρόνια, είτε στη θέση του Γενικού Διευθυντή, είτε σε ρόλο εντεταλμένου συμβούλου με ευρύτερα καθήκοντα για τη συνολική εικόνα της ΕΡΤ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του