ΣΟΚ! Το 22% των ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ για βαριά ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ είναι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.










Σοκ και δέος προκαλούν τα νέα στοιχεία της κυβερνήσεως του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, ένα εκπληκτικό 22% των κρατουμένων των ομοσπονδιακών φυλακών είναι λαθρομετανάστες που έχουν ήδη θεωρηθεί ότι βρίσκονται στη χώρα παράνομα ή που η κυβέρνηση σκοπεύει να θέσει σε διαδικασία απελάσεως, δήλωσε η κυβέρνηση.


Το 22% είναι πολύ υψηλότερο (σε μέσο όρο) από τον πληθυσμό των ξένων που έχουν γεννηθεί στις Η.Π.Α., οι οποίοι στο σύνολό τους είναι περίπου 13,5%.

Όπως είπε, η κυβέρνηση μέτρησε περισσότερους από 42.000 αλλοδαπούς στις ομοσπονδιακές φυλακές μέχρι τις 24 Ιουνίου 2017.

Πάντως, εάν σκεφτούμε ότι οι λαθρομετανάστες στις ΗΠΑ είναι περίπου το 10% του πληθυσμού, τότε οι εγκληματίες λαθρομετανάστες στις ΗΠΑ αποτελούν περίπου το 2,5% του πληθυσμού που ζει στη χώρα, αριθμός που είναι αρκετά μεγάλος...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του