Οι κάτοικοι στο Μενίδι, πήραν το “Νόμο” στα χέρια τους – Άδειασε η περιοχή από τοξικομανείς

“Ότι δεν μπορεί να κάνει η Αστυνομία, το κάνουμε εμείς”, είπε με πραγματική αγανάκτηση κάτοικος της περιοχής. Οργανωμένοι σε ομάδες, κάτοικοι του Μενιδίου, σταματούν λεωφορεία που μεταφέρουν τοξικομανείς από άλλες περιοχές της Αττικής και με συντονισμένες προσπάθειες, γυρίζουν το λεωφορείο εκτός περιοχής, όπου και αφήνουν τους χρήστες ναρκωτικών. Το ίδιο, κάνουν και στον σταθμό τραίνου, όπου δεν αφήνουν να αποβιβαστούν οι τοξικομανείς, με αποτέλεσμα να μένουν μέσα στο τραίνο, με κατεύθυνση την Χαλκίδα. “Με αυτό τον τρόπο, το Μενίδι καθάρισε μέσα σε λίγα 24ωρα. Οι χρήστες ενημέρωσαν άλλους χρήστες για το ντου που κάνουμε και πλέον οι πολίτες απολαμβάνουν ένα Μενίδι καθαρό από… αρρώστους” συνέχισε ο κάτοικος που μίλησε στο Policenews.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των τοπικών Αρχών, τουλάχιστον 3000 χρήστες πήγαιναν καθημερινά στην περιοχή του Μενιδίου για να αγοράσουν την πρέζα τους. Τρεις χιλιάδες “επικίνδυνα” άτομα, που καθημερινά κάποιοι από αυτούς, έκαναν μικροκλοπές σε αυτοκίνητα και διερχόμενους, ενώ δεν δίσταζαν να μπουν ακόμα και σε τοπικές επιχειρήσεις και με την χρήση μαχαιριών να αποσπούν τα ταμεία.
Ξεκίνησε τις δράσεις και τους ελέγχους και η ΕΛ.ΑΣ.
Με καθημερινά μπλόκα σε νευραλγικά σημεία του Μενιδίου, κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. ελέγχουν καθημερινά ύποπτα οχήματα και πεζούς, ενώ προχωρούν σε δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις όταν βρίσκουν οποιαδήποτε παράβαση. Το Μενίδι, μετά από πολλά χρόνια και με αφορμή τον άδικο θάνατο του 11χρονου Μάριου κατά τη διάρκεια της σχολικής εκδήλωσης στο 6ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών, ζει τη δική του “άνοιξη”. Έγινε μια ανθρώπινη πόλη, που σιγά σιγά θα βρει τους ρυθμούς της, οι οικογένειες με τα μικρά παιδιά θα μπορούν να πάνε στα πάρκα για να παίξουν και θα υπάρχει το αίσθημα της ασφάλειας.
13η μέρα κινητοποιήσεων
Για 13η μέρα, εκατοντάδες πολίτες πραγματοποιούν αυτή την ώρα πορεία διαμαρτυρίας. Χθες, έκλεισαν για άλλη μια φορά την Αττική οδό, ενώ σήμερα και λίγο μετά τις 8 το βράδυ, πήγαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το σπίτι του Δημάρχου Μενιδίου Γιάννη Κασσαβού. Αφορμή για τη διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Δημάρχου, ήταν η απόφασή του σήμερα το πρωί, να σταματήσει κάθε είδους διαδήλωση από τους κατοίκους της περιοχής, πράγμα που εξόργισε, τόσο τους πολίτες, όσο και την Αντιπολίτευση η οποία ήταν σύσσωμη στη διαδήλωση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του