Ξεπέρασαν τα 4 δισ. τα χρέη των φορολογούμενων τον Απρίλιο





Νέα χρέη που προσεγγίζουν τα 800 εκατ. ευρώ προκύπτουν για τον μήνα Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, υποδεικνύοντας ότι οι φορολογούμενοι πληρώνουν με το «στανιό» παλιές οφειλές τους, αλλά όχι τους φόρους του 2017.

Την ίδια στιγμή, στο τέλος Απριλίου οι φορολογούμενοι στους οποίους έχουν επιβληθεί μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης ανέρχονταν σε 906.101. Δηλαδή, ο αριθμός των φορολογούμενων στους οποίους έχουν επιβληθεί μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης είναι 67.045 περισσότεροι σε σχέση με το τέλος του 2016.

Σε ό, τι αφορά το ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών στην εφορία μπορεί συνολικά να έχει σταθεροποιηθεί λίγο υψηλότερα από τα 94 δισ. ευρώ, καθώς μειώθηκαν τα παλιά χρέη, όμως τα νέα χρέη αυξήθηκαν σε 4,03 δισ. ευρώ τον Απρίλιο, από 3,27 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, μια διαφορά της τάξης των 754 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι τον Απρίλιο αυξήθηκαν κατά περίπου 16.646 οι οφειλέτες που τους ασκήθηκαν μέτρα αναγκαστικής είσπραξης.

Πηγή: www.newmoney.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του