VIDEO ΣΟΚ ΑΓΡΙΟ γιουχάισμα 3 βουλευτών του Σύριζα στα Τρίκαλα







Άγριο γιουχάισμα 3 βουλευτών του Σύριζα στα Τρίκαλα. Με διάφορα συνθήματα αντέδρασαν μέλη πολιτικών οργανώσεων, την ώρα που οι κυβερνητικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κα Παναγιώτα Δριτσέλη, ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος και ο κ. Χρήστος Σιμορέλης, κατέθεταν κοινό Στεφάνι στο μνημείο των 5 απαγχονισμένων ΕΠΟΝιτών, στην εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσε χθες Τρίτη 18-4-2017 ο δήμος Τρικκαίων.

Τα δύο βασικά συνθήματα που ακούστηκαν είναι: «Τσίπρα, θυμήσου, το χώμα που πουλάς, λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ» και «Λαέ, θυμήσου, το χώμα που πατάς, λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ».

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που κατέγραψε το trikalaola.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του