Tρίμηνη παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία








Το υπουργικό συμβούλιο στην Τουρκία αποφάσισε να παρατείνει κατά 3 μήνες την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, αρχής γενομένης από την Τετάρτη.
Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά παράταση του εν λόγω μέτρου μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του περασμένου Ιουλίου. Η απόφαση ελήφθη από το υπουργικό συμβούλιο έπειτα από τη σχετική σύσταση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλειας, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Άγκυρα.
Ο Τραμπ συνεχάρη τον Ερντογάν για τη νίκη του στο δημοψήφισμα
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και ο ομόλογός του της Τουρκίας είχαν μια τηλεφωνική συνδιάλεξη κατά τη διάρκεια της οποίας ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχάρη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη νίκη του στο δημοψήφισμα της Κυριακής, ενώ οι δύο άνδρες συζήτησαν επίσης για τη Συρία, με τον Τραμπ να ευχαριστεί τον Ερντογάν για την τουρκική υποστήριξη στα αμερικανικά πυραυλικά πλήγματα εναντίον μιας βάσης της συριακής Πολεμικής Αεροπορίας και τους δύο ηγέτες να συμφωνούν ότι ο σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ πρέπει να «λογοδοτήσει», αναφέρει ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του