Β ΟΜΒΑ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ... (ΒΙΝΤΕΟ)










Ο Πάνος Καμμένος έχει για πολλά πράγματα ότι εάν δεν γίνουν θα αποχωρήσει από την πολιτική. Αυτό το βίντεο δείχνει την εκατοστή φορά που το έκανε ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Αν.Ελ., τον Ιανουάριο του 2015, είχε εμφανιστεί προεκλογικά σε εκπομπή του Κρήτη tv όπου μίλησε για το κούρεμα του χρέους που ζητούσε να γίνει.

Όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό το θέμα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων «εγγυήθηκε» ότι το κούρεμα θα επιβαλλόταν από τους ίδιους τους Ευρωπαίους εταίρους μας, κι όταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Σαχίνης του αντέτεινε ότι κάτι τέτοιο θα θεωρούταν από όλους σαν πιστωτικό γεγονός αυτός απήντησε ότι «εάν δε γίνει το κούρεμα, εγώ θα αποχωρήσω από την πολιτική».

Δύο χρόνια μετά, οι δανειστές δεν δέχονται ούτε να το συζητήσουν, άρα ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Καμμένος, θα πρέπει να τηρήσει την υπόσχεσή του.

Όμως, όπως και όλες τις άλλες, μάλλον δεν θα την τηρήσει ούτε κι αυτή..

Δείτε το βίντεο που έκανε την δήλωση αυτή:


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του