Πριν Λίγο: Τρόμος στον Πειραιά - Ληστεία με 8 ομήρους σε Τράπεζα






- Τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν σε υποκατάστημα της τράπεζας “Πειραιώς”
- Ακινητοποίησαν πέντε υπαλλήλους και τρεις πελάτες
- Τους κράτησαν ομήρους για περίπου μια ώρα...


Τρόμος επικράτησε σε υποκατάστημα της τράπεζας “Πειραιώς”, στον Πειραιά και συγκεκριμένα κοντά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις κουκουλοφόροι με όπλα και συσκευές οξυγονοκόλλησης εισέβαλαν στην τράπεζα. Ο ένας από τους δράστες ακινητοποίησε πέντε υπαλλήλους και τρεις πελάτες και οι άλλοι τρεις κατέβηκαν στις θυρίδες.
Χρησιμοποιώντας τις συσκευές οξυγονοκόλλησης κατάφεραν να ανοίξουν κάποιες θυρίδες και στη συνέχεια να διαφύγουν με άγνωστο χρηματικό ποσό και αντικείμενα.

Το κουμπί του συναγερμού πατήθηκε στις 16.50, και αφού είχε περάσει περίπου μία ώρα από τη στιγμή που οι ληστές εισέβαλαν στο υποκατάστημα της “Πειραιώς”.

Η ληστεία έγινε ακριβώς με το ίδιο τρόπο, με αυτή που είχε γίνει σε υποκατάστημα της τράπεζας “Πειραιώς” στη Λεωφόρο Κηφισίας, κοντά στη ΓΑΔΑ.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του