ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης – Ανοιξε τα πυρηνικά καταφύγια ο Κιμ Γιονγκ Ουν- Διώχνει 600.000 πολίτες από την πρωτεύουσα της χώρας – Πατάει το «Κουμπί»








Toυ Κώστα Κομποθέκρα

Πριν λίγο ο Κιμ Γιονγκ Ουν διέταξε το 25% των κατοίκων της Πιονγιάνγκ να εγκαταλείψουν αμέσως την πόλη. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς Ρώσων πρόκειται για 600,000 ανθρώπους. Η κίνηση αυτή συνδέεται με την άφιξη του αεροπλανοφόρου USS Carl Vinson, το οποίο κατευθύνεται προς τον δυτικό Ειρηνικό μαζί με πυρηνοκίνητα υποβρύχια, το ένα είναι σίγουρα κλάσης Ohio το οποίο μεταφέρει 154 Tomahawk! Η Ιαπωνία στέλνει και αυτή με τη σειρά της αρκετά αντιτορπιλικά!

Τα καταφύγια της Pyongyang δεν μπορούν να φιλοξενήσουν όλο τον πληθυσμό της πρωτεύουσας της Βόρειας Κορέας. Γι αυτό 600.000 κάτοικοι πρέπει να φύγουν. Αυτό αφορά κυρίως άτομα με εγκληματικό παρελθόν!

Σύμφωνα με τα κορεατικά ΜΜΕ της DPRK , οι πολίτες αποχαιρετούν τους συγγενείς τους και τα σπίτια τους, τις εγκαταλείπουν τις δουλειές τους κτλ καθώς η Β.Κορέα προετοιμάζεται για τον μεγαλύτερο πόλεμο όλων των εποχών!

Απαγορεύεται ο αποχαιρετισμός σε άνδρες των αρχών ασφαλείας, απαγορεύεται αυστηρά η αναφορά ονομάτων εθνικών ηγετών κατά τη διάρκεια αποχαιρετισμών σύμφωνα με τους Ρώσους.

Σύμφωνα με τα κινεζικά ΜΜΕ, στρατεύματα και γιατροί έχουν μετακινηθεί στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα. Μια φωτογραφία απεικόνιζε στρατιωτικά τρένα γύρω από την πόλη Shenyang, 200 μίλια από τα σύνορα με Βόρεια Κορέα.

«Στέλνουμε μια αρμάδα. Μια πανίσχυρη αρμάδα στην περιοχή. Έχουμε υποβρύχια. Πολύ δυνατά. Πολύ πιο ισχυρά από το αεροπλανοφόρο, σας λέω. Και έχουμε τους καλύτερους στρατιωτικούς» είπε ο αμερικανός πρόεδρος.

Κληθείς να απαντήσει αν θεωρεί τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας πνευματικά ασταθή, ο Τραμπ εμφανίστηκε λίγο πιο διπλωμάτης απαντώντας ότι «δεν ξέρω, δεν τον ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι κάνει το λάθος πράγμα».

.@POTUS: «We are sending an armada, very powerful. We have submarines, very powerful. Far more powerful than the aircraft carrier.» #Hannity pic.twitter.com/ra2svABW8v

— Fox News (@FoxNews) April 12, 2017

Οι βορειοκορεάτικες αρχές ενημέρωσαν 200 ξένους δημοσιογράφους που επισκέπτονται την Βόρεια Κορέα, προσκεκλημένοι για την κάλυψη της εθνικής εορτής της χώρας, να ετοιμαστούν για ένα «μεγάλο και σημαντικό γεγονός» που θα λάβει χώρα αύριο!


Περίπου 200 ξένοι ανταποκριτές βρίσκονται στην Πιονγκγιάνγκ, καθώς η χώρα γιορτάζει το Σάββατο 15 Απριλίου την 105η επέτειο από τη γέννηση του Κιμ Ιλ Σουνγκ, του ιδρυτή της χώρας και παππού του προέδρου Κιμ Γιονγκ Ουν, στην μεγαλύτερη εθνική εορτή της Βόρειας Κορέας, την αποκαλούμενη «Ημέρα του Ήλιου».

















pentapostagma

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του