ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Ο Ξυδάκης στη θέση του Κουρουμπλή, στο 45% η ΝΔ, πάει σε εκλογές ο Τσίπρας!





Ο πρωθυπουργός επιχειρεί να αποδράσει από τα μονοψήφια



Θέμα ημερών είναι η ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό της ημερομηνίας των εκλογών. Ο Αλέξης Τσίπρας συνειδητοποιεί ότι τώρα είναι η μοναδική στιγμή να γλιτώσει ο Σύριζα τα μονοψήφια νούμερα. Γι΄αυτό και ανεβάζουν στροφές με προσλήψεις στη ΔΕΗ, σκληρά πρωτοσέλιδα στα φιλικά ΜΜΕ, τσάτρα πάτρα εγκαίνια ανύπαρκτων εθνικών οδών και πάει λέγοντας.


Με δάκρυα στα μάτια ετοιμάζονται να αποχαιρετίσουν τις πολυθρόνες της εξουσίας αλλά κάθε μέρα που περνάει ο Σύριζα εξατμίζεται στην κυριολεξία και ο Λευκός Ομπάμα ακουμπάει την αυτοδυναμία. Τις επόμενες μέρες θα βγει δημοσκόπηση που θα δίνει στον Μητσοτάκη και τη ΝΔ το αστρονομικό 45%!

Η βρώμικη επίθεση του Κουρουμπλή σε μία νεκρή που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της αλλά και οι ανοησίες του Σπίρτζη ότι και στο Λος Αντζελες υπάρχει μποτιλιάρισμα αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι εκτός από κατσιαπλιάδες είναι και αδίστακτοι.

Ομως ο λαός παρότι ψεκασμένος και όχι ιδιαίτερα οξυδερκής τους πήρε χαμπάρι. Ο κόσμος γελάει με την σιωπή των Παπαδημούληδων για τους νεκρούς του Μαδούρο και γενικά υπάρχει μια βουβή οργή που διογκώνεται ενάντι στους Συριζαίους κυβερνώντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής ο Τσίπρας ετοιμάζεται να καρατομήσει τον Κουρουμπλή και να βάλει στη θέση του τον Μυκονιάτη Νίκο Ξυδάκη.

Οι δημοσιογράφοι της Αυγής διαθέτουν αντανακλαστικά και βλέπουν το κακό που πλησιάζει. Επιλέγουν λοιπόν να στηρίξουν πάση θυσία την κυβέρνηση μια και διαφήμιση της Ολυμπία Οδού δεν πρόκειται να ξαναδούν στον αιώνα τον άπαντα εάν χάσουν την εξουσία.

Γράφουν λοιπόν οι ένοπλοι σύντροφοι της Αυγής:

“Πρωθυπουργός ο @kmitsotakis κατά #syriza. Αν βιάζονται τόσο ας κάνουν εκλογές”. Με τον τρόπο αυτό επέλεξε να μην απαντήσει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ στο πρωτοσέλιδο της “Αυγής”.

Η επιλεκτική ανάγνωση του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας από τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ μαρτυρά όχι μόνο την επικοινωνιακή του υστέρηση αλλά και την προτίμησή του στο πολιτικό “κρυφτό”. Αφού λοιπόν πληροφορήσουμε τον κ. Κικίλια πως πρωθυπουργούς και κυβερνήσεις αναδεικνύει ο λαός και όχι οι εφημερίδες, θα ζητήσουμε κι εμείς με την σειρά μας από τον εκπρόσωπο τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντήσει επί της ουσίας για τις υποσχέσεις του προέδρου της ΝΔ προς τα ιδιωτικά συμφέροντα την πολιτική στήριξη των οποίων διακαώς επιθυμεί, ως προς το ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Την σαφή θέση της εφημερίδας πως ο Κ. Μητσοτάκης «τάζει δίκτυα, υδροηλεκτρικά, ενεργειακή και τιμολογιακή πολιτική» στα «ιδιωτικά συμφέροντα για πολιτική στήριξη» ο Β. Κικίλιας επέλεξε να την προσπεράσει προκειμένου να αποφύγει τις απαντήσεις που το κόμμα του οφείλει στον ελληνικό λαό. Αντί απαντήσεων αρκέστηκε στους ευσεβείς πόθους της ΝΔ για ταχεία επάνοδο στην εξουσία χωρίς το παραμικρό σχόλιο για τα όσα ο αρχηγός του τάζει στα ιδιωτικά συμφέροντα “αν ποτέ αναλάβει την διακυβέρνηση”, όπως ευκρινώς αναφέρει η “Αυγή” στην πρώτη της σελίδα. Θα συνιστούσαμε λοιπόν στον κ. Κικίλια να θυμηθεί την αθλητική του καριέρα και να προπονηθεί ξανά στην τόσο απαραίτητη για αθλητές αλλά και πολιτικούς “περιφερειακή όραση” και στην επόμενη ανάρτησή του στο twitter θα αναμένουμε τις απαντήσεις του για το υποσχόμενο ξεπούλημα της ΔΕΗ από τον Κυρ. Μητσοτάκη.

Στο μεταξύ η πυρακτωμένη υπουργός Κονιόρδου ετοιμάζει προσλήψεις 2.338 ατόμων στο υπουργείο Πολιτισμού με εργοδότη τη ΔΕΗ την ώρα που η επιχείρηση δίνει μάχη για την επιβίωση της με τις ανείσπρακτες, μη ρυθμισμένες οφειλές να ανέρχονται στα 2,2 δισ ευρώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του