ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ! ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ "μαχαιριά" του Ραγκούση στον Παπανδρέου....






"Αθώοι καθαρά και χωρίς περιστροφές είναι οι κατηγορούμενοι για τη Μονή Βατοπεδίου", τονίζει ο πρώην Υπουργός με το ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, προκαλώντας αίσθηση. 

Την ίδια ώρα δια του ΚΙΔΗΣΟ ο Γ. Παπανδρέου κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή του, για βιασύνη του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, να σχολιάσει την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την υπόθεση Βατοπεδίου.
«Οχτώ χρόνια μετά την πλήρη αφωνία, ο πρώην πρωθυπουργός αντί να μιλήσει για τη χώρα, αντί να εξηγήσει πώς την οδήγησε σε πλήρη εκτροχιασμό, βγήκε σήμερα ως αγανακτισμένος, για να πανηγυρίσει την απόφαση του Βατοπεδίου. Από την οποία μάλλον κατάλαβε ότι δικαιώθηκε...», αναφέρει το Κίνημα και επισημαίνει: «Οι "παραπλανηθέντες υπουργοί" του, με τη σημερινή δικαστική απόφαση παύουν να θεωρούνται "παραπλανημένοι", αφού το Δικαστήριο απεφάνθη ότι οι κατηγορούμενοι-υπάλληλοι "εκτελούσαν κυβερνητικές εντολές" (της δικής του δηλαδή κυβέρνησης)».
Σύμφωνα με το ΚΙΔΗΣΟ, «η έκταση που μεθόδευε με άκρα επιμέλεια το κυβερνητικό του επιτελείο να παραχωρηθεί στη Μονή Βατοπεδίου για να ανταλλαγεί κατόπιν με πολυτελή δημόσια ακίνητα, αναγνωρίζεται με τη σημερινή απόφαση ότι είναι "δημόσια". Ότι δηλαδή με τις κυβερνητικές του μεθοδεύσεις αντηλλάγησαν δημόσια ακίνητα που χαρίστηκαν, με δημόσια ακίνητα».
«Είναι θλιβερό για τους Έλληνες και τη χώρα, ότι κ. Καραμανλής, αν και πρώην πρωθυπουργός, μίλησε σήμερα ως άρχοντας της συγκάλυψης και του σκότους, μόνο και μόνο για να ρίξει εκ νέου σκιά στις δικές του ανομίες. Αυτά ως αρχή», τονίζεται στην ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών.


Αρκετοί ήδη κάνουν λόγο για (ανεξήγητη;) "μαχαιριά" του κ. Ραγκούση προς τον Γ. Παπανδρέου, μολονότι εκείνη την περίοδο ήταν (εκτός από ο πιο στενός συνεργάτης του) γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και συμμετείχε σε όλες τις αποφάσεις για το χειρισμό (και) αυτής της υπόθεσης...
Ο Γιάννης Ραγκούσης έγραψε συγκεκριμένα στο Facebook:


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του