Σ Υ Ν Α Γ Ε Ρ Μ Ο Σ ! ΣΤΟ Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ο !!! ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η… ΜΑΡΙΟΡΗ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ! (ΦΩΤΟ)


emplexoun
ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ???
b1
Μπορεί οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, Τουρκόφωνοι, Πομάκοι και Αθίγγανοι, να είναι στην μεγάλη τους πλειοψηφία Έλληνες πολίτες και συνεπώς δεν εμπλέκονται στο κρίσιμο για την Τουρκία δημοψήφισμα, όμως πολλοί από αυτούς έχουν χιλιάδες δικούς τους συγγενείς και άλλους στην Τουρκία και επηρεάζουν έμμεσα ή και άμεσα την εκλογική μάχη.

Με δεδομένο ότι ο Ερντογάν κυνηγάει τον κάθε ψήφο, για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη έχει ορίσει για την δυτική Θράκη τον έμπιστο φίλο του από την εποχή που ήταν δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, τον υπουργό Υγείας της τουρκικής κυβέρνησης, τον Κομοτηνάιο και ελληνόφωνο Μεχμέτ Μουεζίνογλου να κάνει προπαγάνδα στους Θρακιώτες υπέρ του ναι στο δημοψήφισμα.
Ο εν λόγω υπουργός, που μιλά άριστα τα ελληνικά, έχει αναπτύξει τις τελευταίες μέρες μεγάλη δραστηριότητα στου καταγόμενους από την Δυτική Θράκη και επισκέπτεται τα ιδρύματα τους όπως στην Σμύρνη, Νίκαια, Προύσα και Κωνσταντινούπολη και εκφωνεί λόγους υπέρ του Ερντογάν και υπέρ της υπερψήφισης του ναι στο δημοψήφισμα για την συνταγματική μεταρρύθμιση.
Το πρόβλημα είναι ότι τώρα και μετά το άνοιγμα της «πόρτας», δεν αποκλείεται να δούμε και στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη τον Μεχμέτ Μουεζίνογλου να βγάζει λόγους και να προπαγανδίζει υπέρ του Ερντογάν και μάλιστα σε μια περίοδο που στο ελληνικό Αιγαίο γίνεται το… έλα να δεις με την τουρκική προκλητικότητα.
b2
Στην φωτογραφία ο Μεχμέτ Μουεζίνογλου στην Κομοτηνής μαζί με τον παράνομο ψευτομουφτή Ιμπραήμ Σερίφ.
Με λίγα λόγια όλα τα είχε η…Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε!
nikosxeiladakis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του