ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ;-ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ-ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ!! ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

KASTORIA TAKSI

Συνελήφθη πριν από λίγες ώρες ο δράστης που φέρεται να έχει σκοτώσει τον 52χρονο οδηγό ΤΑΞΙ χθες βράδυ σε ερημική περιοχή στην Λεύκη Καστοριάς.

ta
ta1
ta2
ta-leykh-potami--768x428
Σύμφωνα με ανεπίσημες πρώτες πληροφορίες του SVOURA ο φερόμενος ως δράστης είναι Αστυνομικός από την Καστοριά που υπηρετούσε στην ΟΠΚΕ.
ΣΟΚ προκαλεί επίσης ότι ο Αστυνομικός που φέρεται ως ο δολοφόνος συμμετείχε χθες βράδυ και στις έρευνες της Αστυνομίας.
Ο άτυχος 52χρονος οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς, στην περιοχή Κορομηλιά, κοντά σε ποτάμι, στις 20:45 το βράδυ της Παρασκευής. Ο ταξιτζής είχε δεχθεί δύο πυροβολισμούς.
Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 52χρονος φέρει ένα τραύμα στο κεφάλι και συγκεκριμένα στον κρόταφο και ένα στο στήθος, που φαίνεται ότι έχουν προέλθει από 45αρι πιστόλι.
Αν και οι αρχές δεν απέκλεισαν εξ αρχής το ενδεχόμενο του μιμητισμού, έστρεψαν τις έρευνές τους προς το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Mε πληροφορίες από alphafm.gr – svouranews.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του