Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αύγουστος, 2016

ΔΕΚΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Α ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ

Εικόνα
Δύο νέα περιστατικά ηπατίτιδας Α εμφανίστηκαν στον καταυλισμό προσφύγων της  Νέας Καβάλας . Αφορούν παιδί 6 ετών και αγόρι 16 ετών τα οποία νοσηλεύονται στο νοσοκομείο  Κιλκίς , σύμφωνα... με καταγγελία του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, Αχιλλέα Καλεμκερίδη. Ο κ. Καλεμκερίδης, ο οποίος κάνει λόγο για «υγειονομική βόμβα», ανέφερε ότι στις αρχές Αυγούστου οκτώ περιστατικά προσφύγων με ηπατίτιδα Α από τον καταυλισμό της Νέας Καβάλας νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς και ότι άλλα δύο νοσηλεύτηκαν προ δεκαημέρου, ενώ προ διμήνου υπήρξε και κρούσμα φυματίωσης από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων του Χέρσου, το οποίο νοσηλεύθηκε στην παιδιατρική κλινική του ιδίου νοσοκομείου. «Σύμφωνα με στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, το 2015 πανελλαδικά καταγράφηκαν 62 κρούσματα ηπατίτιδας Α, ενώ τον Ιούνιο του 2016 πανελλαδικά τα κρούσματα ήταν 15 σε έναν πληθυσμό 10 εκατομμυρίων. Τώρα, μέσα στον Αύγουστο, έχουμε 12 περιστατικά σε έναν πληθυσμό 2.000. Πόσα θα πρέπει να είναι για να θεωρηθούν πολλά

Σκάνδαλο Τ.Τ. : Έρχονται ισόβια για τα θαλασσοδάνεια

Εικόνα
Στις 19 Σεπτεμβρίου κάθονται πάλι στο σκαμνί οι 35 κατηγορούμενοι για το μέγα σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο με περισσότερα από 400 εκατομμύρια ευρώ!Μόλις 19 ημέρες απέμειναν μέχρι την εκδίκαση ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων του σκανδάλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Τα «θαλασσοδάνεια» του Τ.Τ. «έπνιξαν» τελικά 35 άτομα, μεταξύ των οποίων στελέχη της τράπεζας και γνωστοί επιχειρηματίες, που θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΑ ΑΔΕΙΕΣ

Εικόνα
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η ΕΣΗΕΑ με αφορμή το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Με όρους ενός κακοστημένου ριάλιτι, η κυβέρνηση προσποιείται ότι αντιμετωπίζει τη... διαπλοκή αλλά με τους εκπροσώπους των οικονομικών συμφερόντων, να προσχωρούν πρόθυμα στη διαδικασία –ανεξάρτητα αν την καταγγέλλουν– για την αδειοδότηση τεσσάρων τηλεοπτικών καναλιών. Με άλλοθι την τακτοποίηση ενός τηλεοπτικού τοπίου 27ετούς ανομίας, βγάζει τώρα στο σφυρί το δικαίωμα ενημέρωσης της κοινής γνώμης, που το παραδίδει σε όποιον πληρώσει τα περισσότερα. Με εκκωφαντικό τον παραμερισμό του ΕΣΡ από τη διαδικασία αδειοδότησης και με πρόσωπα της αγοράς, που δηλώνουν απλώς ότι διαθέτουν βαρύ χαρτοφυλάκιο, επιλέγει η κυβέρνηση τους 4 της ιδιωτικής τηλεόρασης.

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ: ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ STAR CHANNEL! ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

Εικόνα
Οριστική θεωρείται η απόφαση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να κλείσει το STAR και να προχωρήσει στη δημιουργία νέου καναλιού υπό νέα εταιρία… Με την προϋπόθεση φυσικά να αδειοδοτηθεί η κυπριακή εταιρία με την οποία συμμετέχει ο όμιλος στη δημοπρασία που είναι σε εξέλιξη. Άλλωστε για αυτό και ως εκπρόσωπος της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP)» και για λογαριασμό της επιχειρηματικής οικογένειας στο διαγωνισμό που θα διεκδικήσει την άδεια εμφανίστηκε ο στενός συνεργάτης και το στέλεχος του καναλιού Πάνος Κυριακόπουλος.

Ξέσπασε "ΠΟΛΕΜΟΣ" για τις Τηλεοπτικές Άδειες - Τα ασφαλιστικά μέτρα..."πέφτουν σαν το χαλάζι"! Σε λίγες ώρες θα γνωστοποιηθούν οι "4"...

Εικόνα
Η ολοκλήρωση της διαδικασίας των Τηλεοπτικών άδειών έχει ξεκινήσει. Το απόγευμα θα γίνουν γνωστά τα... αποτελέσματα για το ποιοι είναι οι 4 που εξασφάλισαν τις πολυπόθητες άδειες. Εντωμεταξύ "βροχή" έπεσαν το πρωί της Τετάρτης οι φάκελοι με τα ασφαλιστικά μέτρα στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης από τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Εικόνα

ΕΓΙΝΕ Η ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ ΚΑΙ MEGA

Εικόνα
Στην είσοδο του κτηρίου της Γενικής  Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όπου από χθες βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, θυροκολλήθηκε το πρωί της... Τετάρτης φάκελος με τα ασφαλιστικά μέτρα του τηλεοπτικού σταθμού STAR κατά της υποψηφιότητας Καλογρίτσα και του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με τον δικαστικό επιμελητή που θυροκόλλησε τον φάκελο, σήμερα ήταν η τελευταία διορία για την εξέλιξη αυτή. O δικηγόρος του Star Πάνος Λαζαράτος μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε: «Μας πήραν τηλέφωνο και από το ΣτΕ ότι πρέπει να κάνουμε τη συγκεκριμένη επίδοση συγκεκριμένες μέρες πριν τη δικάσιμο. Ήταν η τελευταία μέρα. Σε αυτά τα μέτρα, το STAR ζητάει τον αποκλεισμό της εταιρείας Καλογρίτσα, επειδή στους καταστατικούς σκοπούς της έχει και άλλους σκοπούς εκτός από το ραδιοτηλεοπτικό. Ενώ ο νόμος λέει για αποκλειστικό σκοπό. Απερρίφθη η προσωρινή διαταγή, πρέπει να εκδικαστούν και τα πραγματικά ασφαλιστικά μέτρα που θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου».

ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

Εικόνα
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε εξέλιξη βρίσκεται η δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατοχυρωθεί οι δύο πρώτες άδειες και η διαδικασία προχωρά στις επόμενες.  Η πρώτη άδεια κατοχυρώθηκε... χθες το απόγευμα και η δεύτερη λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Σήμερα, εκτός απροόπτου ανακοινώνεται το τελικό αποτέλεσμα. Kυβερνητικές πηγές διέψευσαν τις «πληροφορίες» που κυκλοφορούν και τονίζουν ότι ουδείς έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γνωρίζει το οτιδήποτε για την εξέλιξη της διαδικασίας μέχρι στιγμής. Το κτίριο της ΓΓΕΕ παραμένει «περικυκλωμένο» από ισχυρότατες μονάδες της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ και μία κλούβα της ΕΛ.ΑΣ. είναι παρκαρισμένη έξω από την είσοδο του γκαράζ. Κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει ή ακόμα και να παρκάρει κοντά στο κτίριο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SPIROSPERO.GR: Ο πρώτος ΜΕΓΑΛΟΣ νικητής των τηλεοπτικών αδειών ο ΑΝΤ1!

Εικόνα
Σύφμωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του spirospero.gr το πρώτο κανάλι στο οποίο δόθηκε η πρώτη τηλεοπτική άδεια είναι ο ΑΝΤ1! Το ποσό με το οποίο αγόρασε την άδεια δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό καθώς ΕΠΙΣΗΜΑ θα ανακοινωθει, αύριο το πρωί ή το μεσημέρι της Τετάρτης η ανακοίνωση για τους τέσσερις που πλειοδότησαν - Όλες οι τελευταίες πληροφορίες. Κλείδωσε" πριν από λίγο η πρώτη τηλεοπτική άδεια, στην μαραθώνια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις εννιά το πρωί στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

«Τα mails της προδοσίας» – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της ΕΛΣΤΑΤ

Εικόνα
Απασφάλισε με βόμβες για αλλοιωμένα στοιχεία στο έλλειμμα της χώρας ο γνωστός δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» με τίτλο «τα MAILS της προδοσίας» δίνει άγνωστες πτυχές του μείζονος εθνικού ζητήματος της ΕΛΣΤΑΤ. Στην πρώτη φάση αναθεώρησης του ελλείμματος, απόντος του κ. Γεωργίου (δεν είχε διοριστεί ακόμα στην ΕΛΣΤΑΤ), το ΔΝΤ με mail, το οποίο έστειλε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Αθήνα, Μπομπ Τράα, ζήτησε να αναθεωρηθούν τα στατιστικά στοιχεία, ακόμα και αυτής της επιτροπής που είχε συγκροτήσει το υπουργείο Οικονομικών, μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9FM» ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος κάνει αυτή την αποκάλυψη σε άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία».

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Εικόνα
Σύμφωνα πληροφορίες από την κυβέρνηση τα επόμενα βήματα όπως προβλέπονται απο το  νόμο Παππά  και την προκήρυξη των τηλεοπτικών αδειών είναι τα εξής: - Μετά την ανακοίνωση των υπερθεματιστών γιατι τις τέσσερις... άδειες και σε προθεσμία πέντε ημερών πραγματοποιείται έλεγχος πόθεν έσχες των κεφαλαίων των επιχειρηματιών που θα επενδυθούν για την αγορά της άδειας. - Όσοι έχουν εξασφαλίσει άδεια θα πρέπει να καταβάλουν το 1/3 του συνολικού τιμήματος εντός 15 ημερών. Το επόμενο 1/3 θα πρέπει να καταβληθεί εντός εξαμήνου και το τελευταίο 1/3 στη συνέχεια, εντός 12μηνου. Εντός 15 ημερών κατακυρώνονται οι τέσσερις υπερθεματιστές της δημοπρασίας. - Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών αναμένεται να εκδοθεί περί τα μέσα Οκτωβρίου. Το ΣτΕ θα εξετάσει την ουσία των προσφυγών των σταθμών κατά της αδειοδότησης και τη συνταγματικότητα του νόμου

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... Σφοδρή επίθεση κατά της ΕΕ για παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας από την Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων!

Εικόνα
του Πέτρου Αναστασίου Σε ευθεία επίθεση κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ωμή παρέμβασή της στον σκληρό πυρήνα της Ελληνικής Δημοκρατίας, την λειτουργία της Δικαιοσύνης στην υπόθεση της παραπομπής για κακούργημα του πρώην διευθυντή της ΕΛΣΤΑΤ, Αντώνη Γεωργίου, προχώρησε η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων, με σημερινή της ανακοίνωση. Στην ανακοίνωσή της Ενωσης καταγγέλλεται η ΕΕ για "Ανεπίτρεπες εξωθεσμικές παρεμβάσεις στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή". Επίσης στην ανακοίνωση δεν ξεφεύγουν και αυτοί που εγχωρίως επιτέθηκαν στην Δικσιοσύνη για να προστατέψουν τον Γεωργίου και περιγράφονται οι ενέργειές τους, μαζί με αυτές της ΕΕ, ως "πολλαπλοί τραυματισμοί του κύρους της Δικαιοσύνης από αλλοδαπά και ημεδαπά κέντρα εξουσίας".

Πήγαν να κόψουν το ρεύμα σε σπίτι με παιδί που χρησιμοποιεί οξυγόνο

Εικόνα
Την απερισκεψία να επιχειρήσουν υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ να κόψουν το ηλεκτρικό ρεύμα σε οικία όπου διαμένει ανήλικος με αναπνευστικά προβλήματα, καταγγέλλει ο εκπολιτιστικός σύλλογος Αγίων Δέκα του δήμου Γόρτυνας. Όπως αναφέρει ο σύλλογος οι τεχνικοί, εκτός από το σπίτι με το ανήλικο, επιχείρησαν να διακόψουν την ηλεκτροδότηση και σε άλλα δυο σπίτια του χωριού. Η ανακοίνωση του εκπολιτιστικού συλλόγου Αγίων Δέκα αναφέρει συγκεκριμένα: «Την περασμένη Παρασκευή, υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ ήρθαν στο χωριό μας με σκοπό να διακόψουν την παροχή ηλεκτροδότησης σε τρία σπίτια συγχωριανών μας. Σε ένα από αυτά μένει ένας ανήλικος που αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, και η παροχή ηλεκτροδότησης είναι γι’ αυτόν απαραίτητη, καθώς χρησιμοποιεί συσκευές οξυγόνου. Καλούμε την υπηρεσία να είναι πιο προσεκτική στις κινήσεις της την επόμενη φορά, και να αντιμετωπίσει ένα τόσο σοβαρό ζήτημα με ευαισθησία και σύνεση… Εμείς, ως εκπολιτιστικός σύλλογος Αγίων Δέκα, θα είμαστε στο πλευρό τ

Η "ΣΚΥΤΑΛΗ" ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Εικόνα

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

Εικόνα
Ξύπνα Έλληνα, είμαστε η πιο πλούσια χώρα και μας έχουν στη πείνα! Greek Exclusive Economic Zone (EEZ) — Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ): Η μόνη οικονομική λύση που προσφέρει πραγματικές δυνατότητες ανάπτυξης, οι οποίες μετατρέπουν το ελληνικό χρέος σε ποσοστό και μόνο. Όλοι ψάχνουν λύσεις στον τομέα της οικονομίας, ενώ εκεί βρίσκονται απλώς τα προβλήματα, οι λύσεις ανήκουν στην στρατηγική. Ο πραγματικός μας εχθρός δεν είναι παρά μόνο μία μορφή ηττοπάθειας, η οποία μας οδηγεί να μην πιστεύουμε στις ικανότητες και δυνατότητές μας. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Είναι λοιπόν σημαντικό να απελευθερωθούμε από τις φοβίες μας που μας παραλύουν τη σκέψη και δεν επιτρέπουν τη στρατηγική μας δράση…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ : Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΚΟΥΣΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΙΑΔΗ!!!

Εικόνα
ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Σε μια απίστευτη καταγγελία για τον  Β. Λεβέντη  προχώρησε πριν από λίγο ο  Γ. Καλλιάνος . Μιλώντας στο πρωινό ενημερωτικό του  ΣΚΑΪ , ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής αποκάλυψε ότι του τηλεφώνησε ο... Β. Λεβέντης  με αφορμή ανακοίνωση που είχε βγάλει για τον  Τρύφωνα Αλεξιάδη  και τον ΕΝΦΙΑ και τον απείλησε ευθέως με διαγραφή από το κόμμα! Μάλιστα, σύμφωνα με αυτά που είπε ο  Γ. Καλλιάνος , ο  Λεβέντης  τα έχει βρει σε όλα με τον  Τσίπρα  κατά την τελευταία συνάντησή τους στο  Μέγαρο Μαξίμου  με αφορμή τον εκλογικό νόμο. Ο  Γ. Καλλιάνος  απέφυγε να απαντήσει εάν θα πάει στη  ΝΔ  απλά διευκρίνισε ότι δεν μιλάει με τον  Κ. Μητσοτάκη ...

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Εικόνα
ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ Δ. ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ Τ.Τ. Με αφορμή πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικούς σταθμούς ότι είναι συνήγορος υπεράσπισης του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ιωάννης Μαντζουράνης, πληρεξούσιος δικηγόρος του... ελληνικού Δημοσίου για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, έκανε την εξής δήλωση: «Ουδέποτε υπήρξα και ούτε είμαι δικηγόρος του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη σε καμία υπόθεση. Είμαι συνήγορος υπεράσπισης του συγκατηγορουμένου του κ. Μαρινάκη και δικηγόρου κ. Θεόδωρου Κουρίδη στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών. Τουναντίον είμαι συνήγορος υπεράσπισης του κ. Δημήτρη Κοντομηνά στην ποινική υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και στην φορολογική-ποινική υπόθεσή του. Αυτό δεν δημιουργεί κανένα ασυμβίβαστο και δεν με εμπόδισε να πράξω το καθήκον μου ως δικηγόρος σε δύο άσχετες μεταξύ τους υποθέσεις».

ΆΡΧΟΝΤΑΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ- ΗΡΘΕ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ (ΣΑΚΒΟΥΑΓΙΑΖ ΚΑΙ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ) ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΑΒΒΙΔΗ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΣΦΑΓΗ! ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Εικόνα
Η στιγμή για τη δημοπράτηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών έφτασε και από τις 07:00 το πρωί εφτασαν σταδιακά στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης στην Καλλιθέα οι εκπρόσωποι των οκτώ εταιριών που θα λάβουν μέρος στη διαδικασία.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αντιεξουσιαστές ΣΑΠΙΣΑΝ στο ΞΥΛΟ τον Διοικητή της Τροχαίας ΑΘΗΝΩΝ στην Πατησίων - Τον χτυπούσαν με ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΜΑΝΙΑ στο ΚΕΦΑΛΙ και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Εικόνα
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο Διοικητής της Τροχαίας Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας, από άγνωστη ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αφού τον γρονθοκόπησαν, τον άφησαν αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου. Ο Διοικητής της Τροχαίας μεταφέθηκε εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και δεν κινδυνεύει η ζωή του από τα χτυπήματα. Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 20:40 τη Δευτέρα όταν στα Προπύλαια βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση αριστερών οργανώσεων και αντιεξουσιαστών για τους πρόσφυγες. Εκεί, όπως σε κάθε ανάλογη περίπτωση, βρίσκονταν δυνάμεις της Τροχαίας, προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Τέλος στο θρίλερ: Οκτώ τελικά οι υποψήφιοι για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες

Εικόνα
Γιατί απορρίφθηκε η εγγυητική επιστολή του Βρυώνη («Ε») - Εκπρόθεσμος, αλλά... μέσα ο Καλογρίτσας - Ενστάσεις και για τον ΣΚΑΪ - Πώς θα γίνει η δημοπρασία - Οι υποψήφιοι και οι λεπτομέρειες μιας πολυσυζητημένης «μιντιακής» μάχης Τι και αν έχουν απομείνει λίγες ώρες για την αυριανή δημοπράτηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας η οποία έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 9 το πρωί της Τρίτης (30/8), η διαδικασία πήρε από νωρίς πάρει φωτιά με ενστάσεις, αντιδράσεις και τελικά... αποκλεισμούς - Οριστικά τίτλοι τέλους για «Ε».

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ! «ΟΣΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ…»

Εικόνα
Δεν φαίνεται να φέρνει τα αναμενόμενα το πρόγραμμα διακανονισμών των οφειλών σε 36 δόσεις, καθώς στο «κόκκινο» παραμένουν 1,83 εκατομμύρια λογαριασμοί, κυρίως μικρών και μεσαίων καταναλώσεων. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που η ΔΕΗ καλεί με ανακοίνωση τους πελάτες της να ενταχθούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου στο σχετικό πρόγραμμα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στη συνέχεια θα προχωρήσει σε αποκοπές ρεύματος. Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ τονίζει ότι οι πελάτες οφειλές κάτω των 500 ευρώ έχουν διακανονίσει τις οφειλές τους σε ποσοστό μόλις 5%, με την Επιχείρηση να εκτιμά ότι γενικά οι πελάτες με μικρές οφειλές αποφεύγουν να διακανονίσουν την οφειλή τους «βασιζόμενοι ίσως στην κοινωνική ευαισθησία της».

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Εικόνα
ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Οι φήμες για διαφοροποίηση του Γιάννη Καλλιάνου  από την Ένωση Κεντρώων επιβεβαιώθηκαν πριν από λίγο, ανοίγοντας νέα σενάρια ότι θα προσχωρήσει στη ΝΔ του  Κ. Μητσοτάκη ! Ο  Γιάννης Καλλιάνος  με... επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, έκανε γνωστή την αποχώρησή του από τη θέση του εκπροσώπου του κόμματος. Ο κ. Καλλιάνος μεταξύ άλλων, καταγγέλλει παλαιοκομματικές νοοτροπίες στην Ένωση Κεντρώων και δικαιολογεί την αποχώρησή του υπογραμμίζοντας ότι δεν θέλει να είναι «έμμεσος υποστηρικτής ενός Πρωθυπουργού που διέλυσε τη χώρα, ενός Πρωθυπουργού που αποδείχθηκε ότι είναι ο πλέον αναξιόπιστος». Η επιστολή του κ. Καλλιάνου:

Φόρος στο νερό – Πως εξαπατήθηκαν χιλιάδες αγρότες

Εικόνα
«Απάτη με τις ευλογίες του κράτους», σύμφωνα με τις πρώτες καταγγελίες που καταγράφουν και φέρνουν στο φως της δημοσιότητας, κρυβόταν πίσω από την «υποχρέωση» όλων των παραγωγών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων να δηλώνουν γεωτρήσεις, πηγάδια, ακόμα και ποταμάκια από τα οποία έπαιρναν νερό. Αφού τώρα έρχεται η «βόμβα» για… την επιβολή «περιβαλλοντικού τέλους» που «επιβάλλει η κοινοτική νομοθεσία για όλες τις χρήσεις νερού»… Μέχρι τώρα όμως, τα τελευταία χρόνια, οι αρμόδιες υπηρεσίες των κατά τόπους Περιφερειών της χώρας δεν ενημέρωναν τους παραγωγούς για μία τέτοια «υποχρέωση», αλλά αντίθετα τους έλεγαν «δηλώστε το νερό που χρησιμοποιείτε. Μη βάζετε κάτι κακό με το νου σας. Είναι απλά για να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο νερού»! Για «εξαπάτηση του κόσμου» μιλούν τώρα οι εκπρόσωποι όχι μόνο των αγροτών, αλλά και των γεωτεχνικών, καθώς η σύμφωνη γνώμη τους με αυτή τη διαδικασία ήταν μέχρι του σημείου του ελέγχου του νερού, για να ξέρει ανά πάσα στιγμή το κράτος πού υπάρχει

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ H "AYΓΗ" καλεί τους πολίτες να μην πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ! Εξώδικη δήλωση επιφύλαξης πληρωμής από δικηγόρους του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύει η εφημερίδα

Εικόνα
Eπιτέλους και η ΑΥΓΗ αντιστέκεται στον χυδαίο φόρο του ΕΝΦΙΑ που ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε ότι θα καταργούσε. Η καλή εφημερίδα παρουσιάζει Εξώδικη δήλωση επιφύλαξης πληρωμής του ΕΝΦΙΑ την οποία συνέταξαν ο Γιάννης Καρδαράς,επικεφαλής της παράταξης της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά και ο Γιάννης Βρέλλος, μέλος της παράταξης και εκλεγμένος στο ΔΣΠ. Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα της ΑΥΓΗΣ:

ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εικόνα
Το  υπουργείο Υγείας  εξέδωσε εγκύκλιο αναφορικά με την επιβολή προστίμων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για ενιαία αντιμετώπιση του θέματος σε όλη την επικράτεια όπου... δίνονται οδηγίες σχετικά με το τι ισχύει όταν μια επιχειρήση μετά το κλείσιμο λόγω παραβάσεων αλλάζει έδρα. Όπως αναφέρει η εγκύκλιος σύμφωνα με την πάγια νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι δήμοι της χώρας όταν πρόκειται για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων ενεργούν, κατά κανόνα, κατά δέσμια αρμοδιότητα και δεν καταλείπεται σε αυτούς διακριτική ευχέρεια στην επιμέτρηση και επιβολή της κύρωσης. Επίσης προβλέπεται ότι «Τα άνευ αδείας λειτουργούντα καταστήματα κλείονται υπό της Αστυνομικής Αρχής (σήμερα Δήμοι) αυτεπαγγέλτως».

Απαιτούν ο Α. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ να δικαστεί από το Ευρωδικαστήριο

Εικόνα
Οι δανειστές μπροστά στον κίνδυνο να αποκαλυφθεί το έγκλημά τους προς την Ελλάδα απαιτούν τώρα να μη δικαστεί στην Ελλάδα για πολλά κακουργήματα ο άνθρωπός τους Α. Γεωργίου ο οποίος με ψεύτικα στοιχεία ανέβασε το έλλημα σε 15,5% για να μας βάλουν στο ΔΝΤ και τα μνημόνια. Πιέζουν τη κυβέρνηση να αποδεχθεί ως γνήσια τα στοιχεία και ο κατηγορούμενος Α. Γεωργίου να μη δικαστεί από τα εθνικά δικαστήρια αλλά από το Ευρωδικαστήριο.

ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Εικόνα
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΑΔΕΙΕΣ Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την κατακύρωση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας. Λίγο μετά τις 11 άρχισε η τελική διαδικασία προσομοίωσης στο... κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, με το κτίριο να έχει μεταβληθεί στο «στρατηγείο» της ειδικής επιτροπής που θα διευθύνει την ηλεκτρονική δημοπρασία, για μια τελική πρόβα της όλης διαδικασίας, αλλά και για τις διαβουλεύσεις της τελευταίας στιγμής σε μια τελευταία προσπάθεια γεφύρωσης των διαφωνιών που υπάρχουν μεταξύ των διαγωνιζομένων και των προσώπων που εποπτεύουν τον διαγωνισμό. Τα μέτρα της τροχαίας γύρω από το κτίριο είναι ιδιαίτερα αυστηρά αφού έχει απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση αυτοκινήτων στους γύρω δρόμους, ενώ κλειστή είναι η οδός Πάντου για τους οδηγούς. Χαρακτηριστικό των αυξημένων μέτρων είναι η παρουσία των ΜΑΤ. Αυτή την ώρα στο κτίριο έχουν εισέλθει όλοι οι εκπρόσωποι των καναλιών οι οποίοι αναμένεται να φύγουν αργά το βράδυ από το

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΟΑΕΔ

Εικόνα
Σήμερα θα καταβληθούν από τον ΟΑΕΔ  τα επιδόματα στους δικαιούχους. Η καταβολή είχε προγραμματιστεί αρχικά για την Παρασκευή 26 Αυγούστου , αλλά λόγω τεχνικού προβλήματος είχε ακυρωθεί... Σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr η εμπλοκή σημειώθηκε όταν μια διακοπή ρεύματος μπλόκαρε το ηλεκτρονικό σύστημα του Οργανισμού, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη μεταφορά δεδομένων προς τις τράπεζες, έτσι ώστε να γίνει η καταβολή των ποσών που αναλογούν στους δικαιούχους.

Η "ΣΚΥΤΑΛΗ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Εικόνα

TO ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΥΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ!

Εικόνα
Μία πολύ σημαντική αποκάλυψη κάνει σήμερα η εφημερίδα « Πρώτο Θέμα » καθώς φέρνει στη δημοσιότητα το πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας για την τραγωδία στην Αίγινα. .. Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, δεν βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα του Λυκουρέζου στο τιμόνι του ταχύπλοου! Συγκεκριμένα δύο ημέρες μετά την τραγωδία της Αίγινας κι ενώ το Duende που σκόρπισε το θάνατο ήταν εκτεθειμένο στο λιμάνι του νησιού, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη στο σκάφος και ερεύνησε για δακτυλικά αποτυπώματα στο τιμόνι και τα χειριστήρια. aigina Όπως αναφέρει το έγγραφο, δεν βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα του Θρασύβουλου Λυκουρέζου στο τιμόνι του Duende, παρά μόνο ένα παλαμικό στα χειριστήρια των μηχανών. Πολλά αποτυπώματα που βρέθηκαν είναι αταυτοποίητα. Εκτός από τα αποτυπώματα του Λυκουρέζου βρέθηκαν και του Χρήστου Μαλτέζου, ο οποίος μετέβη αμέσως μετά το δυστύχημα στο σημείο να παραλάβει τους επιβαίνοντες.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ : ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΟΛΗΨΙΑ

Εικόνα
Συνελήφθη χθες το πρωί, από άνδρες της  Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος , ένας 49χρονος αρχιφύλακας, που υπηρετεί σε υπηρεσία των Ιωαννίνων, για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος... Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, ο αρχιφύλακας κατελήφθη σε περιοχή των Ιωαννίνων να έχει στη κατοχή του, ένα αλβανικό διαβατήριο , η γνησιότητα του οποίου διερευνάται, με τα στοιχεία 49χρονης Αλβανίδας, το οποίο είχε παραλάβει από 44χρονο υπάλληλο του αερολιμένα Ιωαννίνων, για να σφραγίσει την έξοδό της από τη χώρα, απουσία αυτής και έναντι χρηματικής αμοιβής. Σε βάρος των εμπλεκομένων, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της δωροληψίας και δωροδοκίας υπαλλήλου, της παράβαση καθήκοντος , καθώς και της παράβασης διατάξεων, του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Έκτακτο! Τα πρώτα κρούσματα ελονοσίας εδώ και τρεις μέρες φιλοξενεί το νοσοκομείο Θήβας!

Εικόνα
ΤΟΠΙΚΑ Εκτακτο. Τα πρώτα κρούσματα ελονοσίας εδώ και τρεις μέρες φιλοξενεί το νοσοκομείο Θήβας στον 5ο όροφο. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες και αλλά άτομα έχουν επισκεφθεί τα νοσοκομείο της Θήβας. Τι έχουν να πουν τώρα οι λαλίστατοι εφησυχαστές, δημοτικές αρχές και περιφέρεια, πως δεν υπάρχει πρόβλημα; Υπάρχει μέριμνα στο νοσοκομείο ώστε οι νοσούντες να είναι σε καραντίνα ώστε να μην υπάρξουν επιπλοκές στους υπόλοιπους ασθενείς; Η υγεία είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και κανένας δεν μπορεί να παίζει με αυτό. Αναμένουμε τις επίσημες τοποθετήσεις από τους αρμόδιους ΠΡΙΝ  ΑΛΕΚΤΩΡ   ΛΑΛΗΣΗ . ΤΩΡΑ  ΤΙ  ΕΧΟΥΝ  ΝΑ  ΠΟΥΝ Δήμος Θηβαίων : Ενημέρωση σχετικά με δημοσίευμα για την ελονοσία Ο Δήμος Θηβαίων, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας “Καθημερινή” με τίτλο “Σε καραντίνα 12 δήμοι, λόγω ελονοσίας”, το οποίο αναφέρει και την περιοχή του Δήμου μας ως “επηρεαζόμενη” από ελονοσία, που έχει τεθεί σε περιορισμό σχετικά με την αιμοδοσία, γνωρίζει τα ακόλουθα προς καθησυχασμ

ΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΡΟΜΟΥ - ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Ομάδες περιφρούρησης συνέστησαν οι κάτοικοι της Χίου - Αύξηση της εγκληματικότητας λόγω hot spot

Εικόνα
Ομάδες περιφρούρησης για να προστατέψουν τις περιουσίες τους αλλά και τις οικογένειές τους έχουν συστήσει οι κάτοικοι χωριού της Χίου οι οποίοι νοιώθουν μόνοι και απροστάτευτοι από το κράτος με το πρόβλημα του προσφυγικού να γιγαντώνεται. Καθημερινές διαρρήξεις και κλοπές από τους μετανάστες που φιλοξενούνται στην π. ΒΙΑΛ συνθέτουν το σκηνικού τρόμου που ζουν οι κάτοικοι. «Χρόνια άφηνα το σπίτι μου ξεκλείδωτο και τώρα φοβόμαστε ακόμη και μέσα που είμαστε», τόνισε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχές. «Που είναι το κράτος να παρέμβει, να με υπερασπιστεί;» αναρωτιόταν. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το alithia.gr, από την Παρασκευή οι κάτοικοι της περιοχής Βαβύλων, χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες των 4 ατόμων συνολικά συμμετέχουν 26 άτομα), οι οποίες βγαίνουν στο δρόμο τη νύχτα και περιπολούν την περιοχή.

ΤΡΟΜΕΡΟ!!! Βρέθηκε ο σκελετός του Λιαντίνη στον Ταΰγετο – Τι λέει το γράμμα που άφησε στην κόρη του (ΦΩΤΟ)

Εικόνα
Δημήτρης Νικολακάκος ή Λιαντίνης καθηγητής φιλοσοφίας. Γεννήθηκε στην Πολοβίτσα Λακωνίας στις 23 Ιουλίου 1942. Σπούδασε κλασσικές γνώσεις, Ίωνες φυσικούς και ανθρωπολογία. Ο Δημήτρης Λιαντίνης όπως ήθελε να λέγεται, χάθηκε απροειδοποίητα στα βουνά του Ταϋγέτου το 1998 σε ηλικία περίπου 54 ετών, προκαλώντας έκπληξη στο πανελλήνιο που παρακολουθούσε τις άκαρπες προσπάθειες ανεύρεσής του. Πολλοί πίστευαν πως αυτοκτόνησε, για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας και εσωτερικής αξιοπρέπειας, μπροστά στη γενική φθορά των αξιών αλλά και της προσωπικής φυσικής φθοράς, που επρόκειτο να υποστεί λόγω της ηλικίας.

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ! ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥ ΑΚΑΜΑ! «ΦΥΓΕΤΕ! ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ»!

Εικόνα
Η παρενόχληση ερευνητικού σκάφους για την υδρόβια ζωή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων παλαιοτέρων, η οποία όμως είναι ενδεικτική των προθέσεων της Άγκυρας, καθώς έρχεται σε μια περίοδο έντονων διμερών αλλά και διεθνών ζυμώσεων για το Κυπριακό και τις εν εξελίξει συνομιλίες. Ενδεικτικό είναι άλλωστε το γεγονός το ότι ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν έσπευσε προχθές να ενημερώσει τον ΠτΔ και εν συνεχεία τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί για το πλαίσιο των συζητήσεων που είχε στην Άγκυρα με την τουρκική ηγεσία, αναφορικά και με το Κυπριακό.

Μαύρα σύννεφα στις σχέσεις Τσίπρα – Καμμένου

Εικόνα
ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ… ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ Tι κρύβεται πίσω από τις δήθεν αγαστές σχέσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας με το Μέγαρο Μαξίμου – Η δυσφορία, η χαμένη εμπιστοσύνη και ο δύσκολος χειμώνας…

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ Οι πολίτες σηκώνουν τις καταθέσεις τους, δεν πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ! Το Κράτος στεγνώνει από χρήμα2

Εικόνα
Η Μεγάλη Επανάσταση, η πιο συγκλονιστική αντεπίθεση των Ελλήνων Φορολογουμένων ενάντια στο φαύλο και διεφθαρμένο πελατειακό κράτος αρχίζει να παίρνει πρωτοφανείς διαστάσεις. Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” από πολύ νωρίς έκανε λόγο για την μεγάλη επανάσταση που βρίσκεται σε εξέλιξη και η οποία δεν είναι άλλη από το στραγγαλισμό των δημοσίων εσόδων. Οι πολίτες σταματούν να δίνουν χρήματα στο ελληνικό κράτος, τις δημόσιες υπηρεσίες του και τους Οργανισμούς (υποτιθέμενης) κοινής ωφελείας. Οι Ελληνες πολίτες σταμάτησαν να πληρώνουν οτιδήποτε στο κράτος. Δεν θα πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ κι αυτό θα είναι η μεγαλύτερη επανάσταση της μεταπολίτευσης. Οπως δεν πλήρωσαν την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΙΚΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΠΟΥΤ H ΔΕΗ καταρρέει και κόβει το ρεύμα σε ΑΜΕΑ, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί! Καταγγελία-φωτιά συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ

Εικόνα
Kαταρρέει η ΔΕΗ. Για την ακρίβεια σωριάζεται με πάταγο ένα από τα άνδρα του πελατειακού κράτους κάτω από το βάρος των 3 δις ευρώ που χρωστάνε οι πολίτες από λογαριασμούς. Είναι τέτοια η απόγνωση της ΔΕΗ που έδωσε οδηγίες για αποκοπή του ρεύματος σε όσους έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ), δηλαδή σε Φτωχούς, Άνεργους, Τρίτεκνους, ΑΜΕΑ, κ.α.,!!! Ερχεται το απόλυτο σκοτάδι για τους καταναλωτές και στην συνέχεια το σώριασμα του κρατικοδίαιτου οργανισμού. Ενός οργανισμού που σπατάλησε δις ευρώ σε προνόμια και επιδόματα συνδικαλιστών, διαφήμιση και πάει λέγοντας. Τώρα κόβει το ρεύμα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασωθεί. Την αποκάλυψη κάνει ο συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ/ΔΕΗ N. Αχαΐας Θεόδωρος Κανελλόπουλος με επιστολή του στα ΜΜΕ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ

Εικόνα
«Ο υπουργός Οικονομικών και η Κυβέρνηση παραμένουν προσηλωμένοι στην αποπολιτικοποίηση του δημοσίου τομέα, σέβονται τη λειτουργία των Ανεξάρτητων Αρχών και της Δικαιοσύνης»... δηλώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, σχολιάζοντας την επιστολή της Κομισιόν προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ. Αναλυτικά η ανακοίονωση της κας Γεροβασίλη: Ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, έλαβε χθες το απόγευμα επιστολή από την Κομισιόν, στην οποία εκφράζεται η ανησυχία για την εκ νέου παραπομπή για κρίση στο Συμβούλιο Εφετών του πρώην Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου. Ο Υπουργός Οικονομικών, ανταπάντησε σήμερα με επιστολή προς την Κομισιόν , στην οποία εκφράζει την έκπληξή του, για τον λόγο που εστάλη σε αυτόν, επιστολή που αφορά υπόθεση από το 2010 και εξετάζεται από την ελληνική Δικαιοσύνη. Στην επιστολή, η Κομισιόν διατυπώνει την πάγια αρχή της, να μην σχολιάζει υποθέσεις που εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη. Μια αρχή την οποία και συμμερίζεται και ακολουθεί η ελ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΑΫΓΕΤΟ Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΤΟΥ ΛΙΑΝΤΙΝΗ

Εικόνα
Δημήτρης Νικολακάκος ήΛιαντίνης καθηγητής φιλοσοφίας. Γεννήθηκε στην Πολοβίτσα Λακωνίας στις 23 Ιουλίου 1942. Σπούδασε κλασσικές γνώσεις, Ίωνες φυσικούς και ανθρωπολογία... Ο Δημήτρης Λιαντίνης όπως ήθελε να λέγεται, χάθηκε απροειδοποίητα στα βουνά του Ταϋγέτου το 1998 σε ηλικία περίπου 54 ετών, προκαλώντας έκπληξη στο πανελλήνιο που παρακολουθούσε τις άκαρπες προσπάθειες ανεύρεσής του. Πολλοί πίστευαν πως αυτοκτόνησε, για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας και εσωτερικής αξιοπρέπειας, μπροστά στη γενική φθορά των αξιών αλλά και της προσωπικής φυσικής φθοράς, που επρόκειτο να υποστεί λόγω της ηλικίας. Την 1η Ιουνίου του 1998 ο Δημήτρης Λιαντίνης γνωστοποίησε μέσω επιστολής στην κόρη του την απόφαση του να δώσει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα είχε δώσει εντολή στους οικείους του, να αποκαλύψουν το μέρος που θα πεθάνει μετά από 7 χρόνια. Η μητέρα του γνώριζε ότι είχε σκοπό να πεθάνει και του είχε ζητήσει να περιμένει μερικά χρόνια για να πεθάνει πρώτα αυτή, αλλά ο Λιαντίνης δεν το δέχτηκ

O ΣΑΡΚΟΖΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΚΙΝΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Εικόνα
Την πρόθεσή του να προχωρήσει στην πλήρη απαγόρευση του μπουρκίνι στη Γαλλία σε περίπτωση που εκλεγει πρόεδρος της Γαλλίας στις εκλογές του 2016 εξέφρασε ο Νικολά Σαρκοζί... Μια ημέρα μετά το χαρακτηρισμό «πρόκληση» που χρησιμοποίησε για το ρούχο που χρησιμοποιούν Μουσουλμάνες για να βουτήξουν στη θάλασσα, ο Σαρκοζί είπε απευθυνόμενος σε εκατοντάδες υποστηρικτές του που κρατούσαν γαλλικές σημαίες και φώναζαν το όνομά του: «Θα γίνω ο πρόεδρο που θα αποκαταστήσω την εξουσία του κράτους. Αρνούμαι να αφήσω το μπουρκίνι να επιβληθεί στις παραλίες και τις πισίνες της Γαλλίας. Πρέπει να υπάρξει νόμος που θα το απαγορεύει σε όλη την επικράτεια». Συμπλήρωσε, δε, ότι «θέλω να γίνω ο πρόεδρος που θα διασφαλίσει την ασφάλεια της Γαλλίας και κάθε Γάλλου». Η επίθεση Σαρκοζί κατά του μπουρκίνι εκδηλώθηκε στην ομιλία του στην πόλη Châteaurenard, μια πόλη στην οποία οι Ρεπουμπλικανοί επικράτησαν του ακροδεξιού κόμματος στις περιφερειακές εκλογές του 2015.

Απορρίφθηκαν τα αιτήματα προσωρινής διαταγής των τηλεοπτικών σταθμών - προχωρά κανονικά ο διαγωνισμός

Εικόνα
Απέρριψε το Συμβούλιο της Επικρατείας όλα τα αιτήματα προσωρινής διαταγής που είχαν καταθέσει οι επτά τηλεοπτικοί σταθμοί που έχουν περάσει το στάδιο της προεπιλογής για την χορήγηση των τεσσάρων αδειών εθνικής εμβέλειας.

ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ! ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ «ΠΕΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΩΣΙΒΙΟ» ΣΤΟΝ 77ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ! ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Εικόνα
Μαρτυρίες-καταπέλτης στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά βάσει του οποίου προφυλακίστηκε ο 77χρονος Δεν βοήθησε τους ναυαγούς, δεν ενημέρωσε το Λιμενικό, προέβη σε «προπαρασκευαστικές ενέργειες διευκόλυνσης της διαφυγής του». Με βάση αυτά το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά αποφάσισε χθες κατά πλειοψηφία ότι ο 77χρονος χειριστής του ταχυπλόου που σκόρπισε τον θάνατο στην Αίγινα πρέπει να προφυλακιστεί.

Ο γέροντας Σωφρόνιος ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τα πάντα: «Είναι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ… ΠΕΤΑΞΤΕ τους έξω από τις ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ!

Παράταση στο ζήτημα φιλοξενίας προσφύγων στη Λιβαδειά για εξεύρεση λύσης, έγγραφες δεσμεύσεις Μουζάλα στην Δήμαρχο Γ. Πούλου

Εικόνα
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Για τις νέες εξελίξεις στο ζήτημα της φιλοξενίας προσφύγων στη περιοχή της Λιβαδειάς, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν θετικές ενημέρωσε την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου έχοντας στα χέρια της έγγραφες δεσμεύσεις του αρμόδιου Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλαπου δόθηκαν ως συνέχεια της συνάντησης που είχε μαζί του την Τρίτη.

ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ…ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ…

Εικόνα
«ΠΕΘΑΝΕ» ΠΙΑ Η ΛΕΣΒΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ! ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, 70% ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ… …ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ …ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΡΑ-ΤΑΣΙΑ, Ή ΚΑΠΟΙΟΣ Α ΑΠΟΓΝΩΣΗ! «ΠΑΤΩΣΑΝ» ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ!