Τώρα ΔΗΛΩΣΗ βόμβα απο Πούτιν: «Θα κάνω την Ελλάδα ΕΦΙΑΛΤΗ της Τουρκίας»

6564060
Πούτιν σε Τσίπρα: «Πάρε Su-35 για να ησυχάσεις μια και καλή την Τουρκία.Είδες τι έκαναν στη Συρία;»
Ενα όνειρο πολλών γενεών Ελλήνων πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας να αποκτήσει η χώρα επιτέλους ένα από τα θρυλικά ρωσικά μαχητικά που μπορούν να αποδεκατίσουν μέσα σε μία ώρα τις πολεμικές Μοίρες των τουρκικών F-16 και να ισοπεδωθούν στρατηγικοί στόχοι και να βυθιστεί ο τουρκικός Στόλος από αποστάσης που ούτε καν οι αισθητήρες των τουρκικών πολεμικών θα αντιληφθούν τον «κεραυνό» που έρχεται καταπάνω τους.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με το «ελληνικό Su-35, την προμήθεια του οποίου πρότεινε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν στον Α.Τσίπρα να αποκτήσει η χώρα μας.
Η πρόταση προβλέπει την παράδοση ενός αριθμού 40 έως 60 μαχητικών της εξαγωγικής έκδοσης «-BM» του ρωσικού μαχητικού 4++ γενιάς Su-35S υπό εξαιρετικά ευνοϊκούς οικονομικούς όρους, καθώς αυτή θα «τρέξει» στο πλαίσιο της ελληνο-ρωσικής αμυντικής συμφωνίας η οποία υπογράφηκε τον περασμένο Δεκέμβριο μεταξύ του Έλληνα υπουργού Αμύνης και το Ρώσου ομολόγου του Σεργκέι Σοιγκού.
Σύμφωνα με πληροφορίες το οικονομικό ύψος της ρωσικής πρότασης ανέρχεται στα 2.5 δισ. $ για 40 μαχητικά Su-35BM ποσό στο οποίο περιλαμβάνονται εκτός των όπλων και πακέτο ανταλλακτικών και υποστήριξης. Οι όροι αποπληρωμής που προσφέρει η ρωσική πλευρά είναι εξαιρετικά ευνοϊκοί:
Με το 30% του κόστους να είναι αποπληρωτέο μέσω ελληνικών εξαγωγών αγροτικών προϊόντων και με το υπόλοιπο του ποσού παρέχεται η δυνατότητα χαμηλότοκου δανείου με περίοδο χάριτος 5 ετών, είναι δύσκολο – αν όχι αδύνατο- να βρεθεί άλλη καλύτερη και ανταγωνιστικότερη πρόταση για αγορά ενός τόσο προηγμένου μαχητικού…
Μιλάει μόνο του για το τι μπορεί να κάνει:olastifora.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του