Συνελήφθησαν επ αυτοφώρω με σημειωμένα χαρτονομίσματα δικηγόρος και ημεδαπή για εκβιασμό επιχειρηματία.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες επιχειρηματίας κατήγγειλε εκβιασμό από την υπάλληλο που εργαζόταν στην επιχείρηση του, αφού προσημείωσε τα χρήματα και πήρε την υπεύθηνη δήλωση έξω από το αστυνομικό τμήμα θηβών  , παρέδωσε τα χρήματα και μετά παρενέβησαν αστυνομικοί της ασφάλειας θηβών και τους συνέλαβαν.
Το περιστατικό έχει ως εξής : Η υπάλληλος εργαζόταν στην επιχείρηση του καταγγέλοντος περίπου 13 μήνες, αφού αποχώρησε από την επιχείρηση η υπάλληλος κατήγγειλε τον εργοδότη της στην επιθεώρηση εργασίας . Την επόμενη ημέρα τηλεφώνησε και ζήτησε 6.000 ευρώ για να αποσύρει την καταγγελία. Μετά από συζητήσεις παρενέβει γνωστή δικηγόρος ,και αφού ενημέρωσε τον επιχειρηματία ότι τα χρήματα είναι λίγα και ότι τα πρόστιμα  που θα επιβληθούν στον επιχειρηματία είναι της τάξεως των 48.000 ευρώ , ζήτησε το ποσό των 10.000 ευρώ για να ανακαλέσουν την καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας. Ο επιχειρηματίας συμφώνησε στο ποσό των 10.000 ευρώ και ζήτησε μια υπεύθηνη δήλωση θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής της καταγγέλοντος ότι ουδέποτε εργάστηκε στην επιχείρηση του. Το ραντεβού δώθηκε έξω απο το αστυνομικό τμήμα. Ο επιχειρηματίας αφού είχε προσημειώσει τα χρήματα περίμενε να του προσκομίσουν  την υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής και να τους παραδώσει τα χρήματα. Μετά απο λίγα λεπτά ενεφανήσθει η δικηγόρος και η εργαζόμενη υπάλληλος, αφού έδωσαν την υπεύθυνη δήλωση και ο επιχειρηματίας παρέδωσε τα προσημειωμένα χρήματα επενέβησαν αστυνομικοί του τμήματος θηβών και τις συνέλαβαν. Περιμένουμε και το αστυνομικό δελτίο για να μας ενημερώσουν με περισσότερες λεπτομέριες . 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του